E
eminem198123
Guest
1. Ako viete, prekrývanie vrstiev v LEF, je pre stanovenie priamočiary bloky, teraz som si zoznam všetkých fyzických box pre túto vrstvu, čo príkaz alebo TCL skripty použiť? 2. Chcem znížiť smerovanie zablokovanie v jednej pôdorys aby vodítok. Napríklad, dont som M5 buniek smerovanie zablokovanie LEF tvrdé bloku, pridám toto smerovanie blokádu na najvyššej úrovni, musím znížiť niektoré zárezy na základe PIN tvarov (ak kolíky sú na M5), potom router môže M5 pripojenie na tieto piny bez DRC. Ako môžem znížiť tieto zárezy na pridanej M5 blokáda trasy, to je viac ako polygón prevádzky do styku s takou db príkazy? I dont chcete upraviť súbor LEF (pridať obštrukcie M5). 3. Chcel by som vedieť, ako sa stretnúť udržať hierarchiu informácií o design, pretože všetky nástroje, backend, aby návrh v byte virtuálnom režime. Ale to by mal mať nejaký mechanizmus, aby hierarchiu informácií. To používa tieto informácie k výpisu novej hierarchickej netlist pre ďalší návrh STA alebo tak niečo. (Ak je mi známe, Magma Blast Fusion bunky používajú Split, ktoré má rovnaký názov ako hierarchickej termín, aby hierarchii infomations) Vďaka vopred!