3 osi gyroskop z ST - L3g4200d

A

aditya.pogade

Guest
Ja používam ST novú os 3 gyroskop L3G4200D v jednej mojej aplikácii. Avšak nemám dosť dostupnú dokumentáciu k uskutočneniu firmware vývoja. Môže mi niekto pomoct s niekoľkými skúšobných kódov, ktorými môžem vyskúšať gyroskop. Vďaka vopred! S pozdravom, Aditya poradí

Prosím, môžete nám povedať, kde ste ho kúpiť? Na Digikey a iní predajcovia, že doteraz nie je k dispozícii ... : (

Ahoj, ja som tiež používa zotrvačník L3G4200D. Snažím sa pristupovať senzor cez I2C a preto aj nutnosť určité ďalšie informácie. Na liste nie sú žiadne informácie o registroch a ich adresy. Vďaka za každú radu, Hari

Chcem využiť túto gyroskop tiež, ale nemôžem nájsť nikde kúpiť. Na základe doterajších skúseností na získanie drží pomerne nové diely, myslím, že budete musieť spať s niekým z ST, aby si niekoľko ukážok z čipu. Práve teraz som pomocou acellerator čip na meranie acelleration v aute, ale jeho to, že mi nevadí, pretože akonáhle sa auto začne ísť hore alebo dole z kopca, čítania začať chodiť matice, pretože na svahu a že lietať vec (gravitačné kto ju potrebuje tak ako tak Sheesh). Myslel som, že použitie vysoko priepusť k vyriešeniu problému. V podstate prijať kĺzavý priemer a Constanty odpočítať, že z reálnom čase čítania v pokuse odstrániť gravitačnej čítanie ísť hore alebo dole šlichtu. Ale I dont myslím, že bude pracovať a som sa rozhodnete použiť gyroskop. Ale samozrejme hlavný čas na gyropsocpe je ako 6 mesiacov do nekonečna. Neviem, ako elektronický priemysel môže prežiť podnikanie ako je tento. dread_locks
Ahoj, ja som tiež používa zotrvačník L3G4200D. Snažím sa pristupovať senzor cez I2C a preto aj nutnosť určité ďalšie informácie. Na liste nie sú žiadne informácie o registroch a ich adresy. Vďaka za každú radu, Hari

Len som sa robiť príkaz na avnetexpress.avnet.com pre 3 L3G4200D, ale chceli 60 dolárov poslať list s čipmi sa mi (vo Švédsku)! Tak som stiahol. Čipy stáť okolo 8 dolárov každý. Naozaj potrebujem jeden z týchto gyroskopy pre Atraktívny projekt.

Tam je ďalší 3-osi gyroskopu: ITG-3200 od invensense.com. Má len I2C rozhranie, tak to môže byť e ťažšie ako rozhranie SPI L3G4200D. IPad má priestor na PCB pre toto zariadenie, ale nikdy som tam z nejakého dôvodu. Snažil som sa to taky objednať, ale chceli 60 dolárov poštovného do Švédska taky.

Ahoj, ja pracujem s týmto snímačom a ja som nebol schopný program, som pomocou PIC 16F877A prijímať dáta cez SPI, ak má niekto ukážkový kód, prosím pošlite ju

Ahoj, som nová s gyro MEMS. Potrebujem pomoc, ako vypočítať rad z gyroskopických dát, môžem pomôcť? Ďakujem :cool:

Ahoj, som nová s gyro MEMS. Potrebujem pomoc, ako vypočítať rad z gyroskopických dát, môžem pomôcť? Ďakujem vám :cool:
máte gyro L3G4200d?

Chcem pracovať s tromi lpy410al komponenty. Myslím, že majú lepší výkon než L3G4200d. Citlivosť zmena oproti teplota: lpy410al = 0,07% / ° C L3G4200d = 2% cena hluku hustota lpy410al = 0,014 RP / √ Hz L3G4200d = 0,03 dps / √ Hz Čo I dont vedieť, či vyššie uvedené parametre sú pre jednu os pre L3G4200d alebo celkom. Zdá sa, že lpy410al má lepšie výsledky než L3G4200d

dostať hodnoty X, Y a Z, ale ako som si na stupne.? keď je ešte skoro hodnôt. niekto?

Našiel som dobrý dokument, ale stále nerieši môj pochybnosti

Som nová s týmito druhmi senzorové aplikácie a mám k riadeniu L3G4200D s mikrokontrolérom. Máte nejaký ukážkový kód?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back