3-D akcelerátor na Chip

H

honnaraj.t

Guest
nazdar,
Som plánuje implimenta grafika 3-D akcelerátor na FPGA.pre môj projekt ........prosím podeľte sa o svoje myšlienky, a dej mi, kde dostanete informácie.

pozdravy
honnaraj

Čo presne hľadáte?Ak dont pochopiť základy 3D grafiku, pravdepodobne by mala zvážiť, učenie o nich.

Avšak ak už to pochopil, potom sa váš projekt požiadavky určia, ako sa rozhodnete týchto funkcií.

E

Štart zber Vášho návrhu špecifikácie z grafickej pipeline, ako OpenGL ES.Vyberte si, ktoré časti chcete zrychlit a ako a potom urobiť wrapper okolo, takže ho je možné použiť s jedným zo exsisting Graphics API alebo napísať jeden na svoje vlastné.Tak ako tak, navrhovanie grafických akcelerátor je časovo náročná a litle informácie sú k dispozícii vo verejnej doméne.Tiež skontrolujte špecifikácie mobilné grafické čipy a jadra, ktoré sú k dispozícii,
vykonajte vyhľadávanie.

nazdar,
kishore nedávno som vedieť, aké všetky kroky aj potreba urobiť pre OpenGL v FPGA ploché forme.ale já jsem nemala dostať to, čo mám urobiť pre queres v FPGA ploché forme.a som na podporu iba pre 2D schémata ...............

3D grafika je pomerne komplexná úloha.

1 Najprv musíte nastaviť databáze trojuholníky pre striedanie.To je možné urobiť v softvéru.
2 Potom musíte nájsť farby na vrcholy.softvérový úloha

3.V trojuholníku je poslat na 3D grafiku potrubia.Pixely sú vypočítavané a vystínovaných (bytu alebo Gouraud).Môžete tiež vypočítať hĺbku tu.

4.Spočítajte texturové mapy a zábal trojuholníky

5.Spočítajte spekulární (napr. Phongovo tieňovanie) ..

6.Nakoniec zmes všetko o frame buffer pomocou Z (hĺbka) a αlpha (transparentnosť).Robí všetky vyššie uvedené úlohy právo bude potrebné veľa manmonths ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back