2arms> & 4arms špirálové antény

D

david21

Guest
Ahoj všetci;

1-aký je rozdiel medzi 2arms a 4arms špirálové antény?
2-ktorý je lepší?
3-Ako by mali dodávame 4 zbrane anténa?

Jednou z výhod viac končatinu anténa ako špirála, je, že rôzne vyžarujúce režimy môžu byť vytvorené vhodne postupne zbrane s ohľadom na každého iný.Napríklad súčet a rozdiel režimy môžu byť generované ako poskytovať monopole-typu a dipól-typ vzory.Keby len súčet režim je nutné, obe zložky sú dostatočné.Všetky špirály bude vyžarovať kruhovou polarizáciou.

Tam sú dokumenty v AP-S literatúry pre špirály s až 8 zbraní, a kŕmil z vnútri alebo mimo regiónov.Niektoré typy balun krmív sa môžu použiť na kŕmenie nepriateľské zbrane, alebo zložitejšie vytvárania lúčov sieť, môže byť potrebná fáza zbrane v požadovaný spôsobom.

Tiež ďalšie zbrane špirála má lepší pomer axiálne (lepšia CP).

Máte rovnice pre
4-zbrane log-spiral anténu alebo viac ako 2-paže
log-spiral anténa?Pretože musím simulovať a analyzovať, že pre
Okrem toho na môj konečný projekt.

Ďakujem vám za pomoc ...
ide o

Moške a Corzine majú knihu o multi-paže špirály.Oni boli v Číne Lake mnoho rokov a majú zostaviť užitočná referencie.(Mám len tlačenej podobe).

Zdravím všetkých
niekto vedieť, že, ako by sme mohli feed štyri paže špirály anténa?

Vážení SAJ25,

Ako špirály sú docela širokopásmový, budete musieť čakať použiť širokopásmový balun.U dvoch končatinu špirály, videl som ľudí diskutovať o používaní 100:1 koaxiálny širokopásmový balun.Príspevok by mal byť povalovat niekde internet, do Google, alebo zistiť, či by ste mohli dostať kópiu v tomto fóre.Else, mikropáskové verzie širokopásmové balun by malo stačiť.

Pokiaľ ide o štyri-paže špirály, a ak chcete, kruhové-polarizácie, iné ako pomocou Phase-posunovačov s-prepážkami moc, nemôžem si myslia, ako by ste mohli kŕmiť.Snáď ostatní čitatelia mohli vyjadriť na túto tému.

Dúfam, že to pomáha,
Dave

Děkuji heedavid a Azulykit

1.ale ak máte Corzine a Moskou knihu?
2.sú viete, že ak chceme kŕmiť 6 ramenami špirálou pre súčet a rozdiel vzorom Čo mám robiť v simulácii?Ako som simulovať port budenie?
vďaka

Vaša otázka nie je jasné, (pre mňa).

Mám tlačené knihy.Očakával by som, že by ste mohli spustiť kópie sa na internete.

I don'tn pripomenúť, že o ňom bude diskutovať šiestich paže špirály.

hi Azulykit
Viem, že ste nehovorili o šiestich ramenami!Ale ja myslím, že ste nejaké informácie o kŕmení šiestich ramenami špirály alebo vlnité anténa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back