24 V 10 Amper napájanie

J

jit_singh_tara

Guest
Ahoj priatelia, chcel by som vedieť, že to, čo sú požiadavky na výrobu 24 V napájanie, odstúpil transformátor, usmerňovač, ja používam kbpc 3510 (bridge), chcem vedieť, že kondenzátory majú použiť, aké hodnoty môže U navrhnúť mi, čo mám náklad okolo 10 ampér (motor DC - 24 V)

Ahoj, mám skontrolovať usmerňovač, ktorý používate, prečo ste zvolili KBPC 3510, ale prečo nie pomocou KBCP 2502 (25A 200V)? Capasitor môžete použiť nejaký electrolitic capasitor.I obvykle používajú microfarad 2200 po výstupe z usmerňovače a pokračovať 470 microfarad. Akúkoľvek hodnotu môžete použiť pre capasitor, je zníženie zvlnenie, ktoré pochádzajú z usmerňovača. Ale ja sa odporučiť použiť voltageof capasitor je vyššia, než 25V, ako zabezpečiť pre svoj výstup 10A.

Môžete použiť veľmi jednoduché rovnice pre výpočet kondenzátory, tj = CV, kde I = prúd, T = časové obdobie, C = V = kondenzátory a zvlnenie. (Alebo frekvencia = 1 / T, ak používate usmerňovač a ur vstupné frekvencia je 50 Hz, potom po moste je to 100Hz). Napájací zdroj, ktorý chcete použiť, je lineárny a moc je cca 240W, ak chcete používať regulátor potom je treba veľký chladič, potom navrhujem, spínaný zdroj. S pozdravom

Vripple = IDC / Fc zvlnenie je ur voľba i = 10 a f = 100 c =?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back