2 prvky postupne anténne

S

saif haider

Guest
toto môže byť možné, aby 2 prvky postupne pole antény na HFSS

Áno, presne simulovať antény a potom ísť a zmeniť pole budenia na čo chcete.

Áno, stačí ísť HFSS \\ pole \\ Upraviť Zdroje a priradiť exitation amplitúdy a fázy, ako chcete. To by mal byť použitý, ak potrebujete zaradiť prepojenie medzi prvkami. ale jednoduchší spôsob, ako by bolo použiť pole možnosť v oblasti Nastavenie HFSS ďaleko.

Potrebujem vedieť, či polarizácia antény je možné nastaviť, keď budem chcieť polarizácia horizontálna

Čo tým máte na mysli polarizáciu? To záleží na vašej anténnych prvkov (napr. zvislé dipóly vám polarizácia vertikálna, horizontálna dipóly sa vám vertikálna polarizácia) i polarizácia nemá žiadny vplyv na šírenie zvuku (v prípade, že prvky majú rovnaký vzor)

[Quote = adel_48] Čo máte na mysli polarizáciu? To záleží na vašej anténnych prvkov (napr. zvislé dipóly vám polarizácia vertikálna, horizontálna dipóly sa vám vertikálna polarizácia) i polarizácia nemá žiadny vplyv na šírenie zvuku (v prípade, že prvky majú rovnaký vzor) [/quote] Vďaka za ur Návrhy Adel im vlastne navrhovanie a 2 dipóly antény s fázovou smerovou nemám dostatok znalostí o Ansoft HFSS. Práve som PDF dokument z mojich frnd, v ktorom projektovanie dipólová anténa je metioned im snažia svoje najlepšie, ale nemohol som sa dostať k požadovaným výsledkom, to je dôvod, prečo som prišiel uviesť svoj problém plz pomôžte mi, budem veľmi vďačný vám

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back