2 GHz triedy c zosilňovač

H

hamebaman

Guest
ahoj chcem prevedenie AC class zosilňovač v 2GHz frekvencie s príkonom 50 MW a 2T výkonu, ale mám osobitný problém, nemohol som nájsť radu z tranzistora, že môžem dať ich jeden po druhom postupne a dostať na uvedenej zosilňovač. ako u viem aj treba im (ZL) a Pin-tresky pre každý transistor.but na 2 GHz som nemohol nájsť vhodné. Prosím, pomôžte mi

Vážení hamebaman si môžete myslieť o vyváženom configuration.for Napríklad môžete aplikovať na vstupný výkon na Wilkinson a výstupným výkonom každého z portov Wilkinsona budú nejaké číslo o 25 MW a potom použiť niektoré tranzistory, ktoré môžu vykonávať takú silu. Tento metheod môže countinue až achiving na resonabl vstupné a výstupné výkon Dúfam, že táto metóda môže pomôcť

Ďakujeme vám za vašu pomoc, ale ja sa nesmú používať žiadne napájací delič. a ja som hľadala tie stránky a nemohol som nájsť žiadne vhodné.

Väčšina návrhárov robiť týmto spôsobom. zodpovedá prvej fázy výstupu na 50 ohmov a tak ďalej, než odpovedať na diaľnici priamo. Mám na mysli komplexnú CONJ zápas -> 50ohm ---> zložité CONJ zápas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back