2,4 GHz anténní konektory a alternatívy

K

kishore2k4

Guest
Robím rádiomodem jedným z tých 2,4 GHz vysielača. Maximálny výstupný výkon je 20 dBm. Som zmätená antény. Veľmi sa mi páči používať mikropáskové antény z dôvodu nižších nákladov, ale mám strach (neznalosť) o výkone. Díval som sa na RF konektory, a to UFL a SMA a sú strašne drahé stojí 2 krát transceiver je cena v malých množstvách. Môžem len hádať, koľko bude stáť antény. Rádio je v súlade s 802.15-4 O-QPSK modulácie DSSS a viac ako 2 MHz kanálov v pásme 2,4 GHz. Tie budú použité na vnútorné prostredie tak, odrazy odrazov musí byť zvážené. Maximálna vertikálna vzdialenosť medzi dvoma rádia nebude väčšia ako 5 metrov, takže to bude pekné, keby ktoré môžu použiť na zvýšenie zisku. Tiež anténa musí byť dostatočne stabilný, takže to nebude rozladenie zakaždým niekto chodí s kovovým hrnček:) Mám v úmysle použiť mikropáskové antény s možnosťou použiť konektor RF (len pre prípad) s nulovým ohm odpor medzi nimi prepínať. Videl som, že technika v aplikačnej poznámke. Môže mi niekto láskavo vysvetliť možnosti. Ďakujem Vám.

Ak je anténa sa týka, LL navrhujem mikropáskové technológiu má veľa výhod, jednou z nich je jeho nízka cena. Tiež na frekvencii 2,4 GHz, tieto antény sú k dispozícii veľmi ľahko

Áno, ísť na mikropáskové za tak nízku vzdialenosť cesty. Môžete nájsť veľa návrhov na internete vytvoriť vlastné. Pre konektory wou môže sa pozrieť na http://www.microwave.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=40 BNC a TNC môže byť (a v skutočnosti sa) V týchto frekvenciách, nemusíte SMA. Pokúste sa nájsť kvalitné BNC / TNC, ale nemôžete ak to nebude príliš veľký problém za tak nízku dráhu vzdialenosti

em robiť s mýtom RFID antény pracujúce na 2350-2450MHz, mal by som používať mikropáskové technológie ??... navyše to jedna z repliers povedal, že anténa premenné sú k dispozícii na internete .. láskavo si u mi pre moje webové stránky Ekologickú dopravu ROAD anténa? .. tešíme sa na ur odpoveď ... thankx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back