18f4620 alebo Atmel AT89C51XX?

S

sraiderk

Guest
Áno, ja viem. To bolo predmetom mnohých diskusií vo forme. Ale je to stále ešte nie je jasné, v mojej mysli. Bol som s využitím všetkých sérií Microchip espacially 18f4620. Teraz sa musím rozhodnúť, moje aplikácie pomocou 18f4620 alebo Atmel AT89C51XX? Čo je návrh na využitie mikročipov OT Atmel C51 jadro? Moja žiadosť potrebovať externé prerušenie a je dôležitá rýchlosť. vo forme niektorých bady povedal, že Atmel C51 je rýchlejší, že AVR 25 krát. AVR je rýchlejší, než časy Pic 4. Je to pravda? Nemám experiment AT89C51XX.

Ak ste sa hádať rýchlosť XTAL pripojené potom je to zle. rýchlosť MIPS je nutné skontrolovať inštrukcie frekvencie potom budete schopní rozlíšiť b / w rýchlosť tak dobre ako ja viem, AT89C51 môžete použiť maximálne 33 MHz a použitia delia o 12 Počítadlo tak jeho rýchlosť je len 3 MIPS as využíva PIC18F4620 40MHz kryštál a používanie deliť o 4 počítadlo je s 10 MIPS aj donot vedieť, či v tomto konkrétnom PIC, môžete nastaviť, alebo nie deliť pult je nutné skontrolovať tiež AVR

Používam PIC18F4620 v 10MIPS. Mám 10MHz kremeňa a aktivovať 4x PLL násobič. Dokonca som testovaný osciloskopu byť istí, že je 10MIPS. Neviem, o nothimg Atmel, som v úmysle začať Atmel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back