1500W invertor Úplné Schémy a PCB

C

cae20452

Guest
já dávám vám schéma z 12V na 220v 1500W Swith režim invertor Úplné Schémata & PCB U možné použiť tento zriadiť
Produkcia vlny je Zmenené Sin.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

cae20452 Napísal:

já dávám vám schéma z 12V na 220v 1500W Swith režim invertor Úplné Schémata & PCB U možné použiť tento zriadiť

Produkcia vlny je Zmenené Sin.

Dobrý deň, CAE.
Máte nejaké informácie o transformátor?Ako sa stavia?Materiály?

Vďaka
S.

Ahoj, je veľmi jednoduché, ktorí môžu schopný chápať pojem 6,5 / a (prierez priestoru jadra) máš otáčok / voltů napríklad typ 43x2 in hre potom 2x2 = 4, 6.5 / 4 = 1.625, je otáčok za volt potrebujete 110 / 60 then179 zase v primárnom 98 odbočiť do vedľajších len aktuálne medi SWG list, ak chcete viac ranu pravidlo môj mail id india_kitcha (at) yahoo.co.in
Pozdravy

Citácia:Išiel som za oveľa lacnejšie verziu.
200 wattov.

eanic Napísal:Citácia:Išiel som za oveľa lacnejšie verziu.
200 wattov.

shahidali55 Napísal:

Koľko AMP trafo budem musieť bežať na tejto 500w?

Väčšina jednoduchých invertory majú štvorcové-vlny výstup.Modifikovaný sinus-vlny je len štvorcový-vlny s krokom je, aby jeho vrchol napätia je takmer rovnaká ako sine-vlny.

A-sine vlny invertor je oveľa zložitejšie, pretože používa pulznou-width-modulácie na vysokej frekvencii, aby sa s vlnovou rad krokov v ňom potom jednoduchý LC filter vyhladzuje ju do sine-vlny.Trieda D-audio zesilovačů majú podobný okruh.
Výstup Mosfets prepnúť na úplne vypnúť a zabrániť zbytočnej sily.

Musím povedať Veľmi dobrý dizajn.Ak poskytnete BLOCK DIAGRAM niektoré odstráneniu pomôže viac.
Tešíme sa na vaše Replay.

Potřebuju vedieť, ako to previesť do ac dc?a kontrolu frekvencie na 50-60 Hz

imrannajeeb Napísal:

Potřebuju vedieť, ako to previesť do ac dc?

čo is14060
ak je mikrokontroléru potom Kde je kód a ako môžem získať kód

Potreba všetkých schém z DA1500 na jednej strane na pochopenie
Schémata na tejto stránke sú na 4 listy, ale list 1,2,3,4 nie je uvedené na každom liste tak, že je defficult na faloow hore
uveďte bloková schéma withh list položky
Ďakujeme za akciu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back