120 MHz filter design - pomoc prosím

D

davicente

Guest
Navrhol som a simulovaný 120 MHz (BW3db = 21 MHz) s pásmovým filtrom a ciolcraft temex s-parametre súborov, ale keď som urobil dosku, odozva filtra bol celkom odlišný od toho, ktorý som získal pri simulácii s mikrovlnnou úradu . Už som urobil zlý simuláciu? Mal by som sa spoliehajú na S-parametrov z coilcraft a temex? Vďaka vopred. Arevalo

Na týchto frekvenciách navyše kapacitné PC podložiek a stopy, rovnako ako stopy indukčnosť stanú významnými. Ak to nie je na PC palube sú stále podobné parasitics. Skúste simuláciu opäť buď s odhadmi týchto parazitných hodnôt, alebo ešte lepšie zahŕňajú základnú dosku rozloženie vo svojej simuláciu.

Davicente, Pokúste sa zaradiť do simulácie toleranciou prvkov. Filter je relatívna úzkopásmové a pravdepodobne citlivé na tolerancie. Neviem, ako sa vaše filtre vyzerá, ale vo vašom prípade, je lepšie použiť filter s rezonátory namiesto toho, aby kanonické formy jednej - môžete navrhnúť takú fiter s rovnakými indukčnými cievkami. Pozrite sa na N / u / H / E / R / T / Z webovej stránky. Tu môžete nájsť F_I_L_T_E_R riešenie 9.0 demo, schopný navrhovanie filtrov s rovnakými rezonátory. Veľa šťastia, STO

sa filter skladať iba z RLC alebo aj to účinné?

Ahoj Stojanov Nemôžem nájsť položku vo filtračných riešení navrhnúť BPF s rovnakými rezonátory. Ako môžem použiť túto funkciu? S pozdravom

Myslím, že 120MHz filter je ľahké navrhnúť s komponentmi LC. Pred navrhnúť to, čo potrebujete, ktoré určujú typ a série filtra. pri spracovaní ladenie, mali by ste dokončiť všetky bloku krok za krokom.

chcem Design bandpassfilter na dps FR4 1,6 mm rozsah thickness.The medzi 70Hz a 200Hz na frekvencii 30kHz.Cutoff a 10kHz. Pls poradiť, aký typ kondenzátora majú použiť, ako sú uvedené nižšie: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back