12 monitoring okruh potreba.

2

2Gunz

Guest
Hi Im nové stránky a majú špecifický okruh v mysli. Odpusť mi, že to bolo jeho už zahrnuté. Im hľadajú jednoduchý obvod, ktorý je schopný sledovať nízkeho jednosmerného napätia a vyvolá výstražné svetlo, ak sa napätie na nízke. Bude sa používať v podstate ako "falošný" svetlo Uveďte, či sa autá alternátor pracuje, alebo nie. Takže .... To sa pozerá na autá a ak je jeho napätie pod 12,5 voltov sa zapne červená LED dióda. Akonáhle to ide nad 12,5 voltov červená LED zhasne, alebo zmení na zelenú LED. Každopádne som si uvedomil, autá už túto. Ale Im snaží urobiť to klasická auta, ktorá prišla vývar s amp rozchod. Nechcem nahradiť zosilňovač rozchod s napätím meradla a zničiť vzhľad to. Avšak to by bolo pekné vedieť, že alternátor pracuje správne. Im tiež záujem o nejaký druh napätia, meradla, ktorá vyzerá, že patrí do starého auta. Ide o ďalší projekt. Ešte raz vďaka za vašu pomoc, a veľké fórum.

Ahoj 2Gunz, bude to stačiť na 6 voltov červená LED dióda sa rozsvieti a pri 12,5 V, zelená LED prevezme od červenej LED diódy. Tu je datasheet: http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/67448/INTERSIL/ICL7665.html
60_1180804951.gif
on1aag.

Vaše úžasné Ďakujeme! Niekoľko otázok, ako na obrázku, je trochu ťažké čítanie. Takže jeho časti ...... 2 X 130k 1 x 1 x 15k 36k 1 x 1k 1 x 10? Kondenzátora a Chip # ICL7665 pár otázok .... Ak chcem zmeniť 12,5 povedať 13V alebo 12V čo by som zmeniť? Existuje obchodný reťazec, ktorý by tieto veci na sklade? Ak tomu tak nie je wheres dobré miesto na zákazku online. Ešte raz vďaka moc.

Môžete urobiť to isté, ale s 555-timer nastavený ako komparátor napätia .. pozri obrázok nižšie .. LM555 (alebo 555 IC) je proste jednoduchšie než sa ICL7665, a každý obchod blízko, mali by ste mať na sklade .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back