12-24 vin napájanie

R

roofingboom

Guest
ok hľadá návrhy na napájanie Vin môže byť buď jedna alebo dve batérie 12 baterries 24 V, takže vstupný rozsah je 12-24 voltov a výstup musí byť vždy na 3 12volts zosilňovačov. Tak som sa pozeral na tento problém a jediné riešenie ma napadá, je Buck 12-24 až vám hovorí, 6 voltov a zvýšiť 6 až dvanásť voltov. niekto má dobré riešenie použiť na 12-24 VIN a 12vout 3a. Nechcem používať flyback pretože ja nechcem dodatočné náklady na transformátor, plus čas, aby si rany a test. dajte mi vedieť, či má niekto dobrý nápad, alebo ti jednoducho príliš Buck na 6 a zvýšenie na 12 vďaka

máte 2 možnosti: 1. použiť spínacie regulátor, ktorý umožní delta = 1 a nízkou rdson MOS spínača. Môžete optain 11.6V z 12V na 3A ... 2. Najlepším riešením je: LTC3780 (vysoká účinnosť, synchrónne, 4-prepínač Buck-Boost Controller) h ** p: / / www.linear.com/pc/productDetail.do?navId=H0, C1, C1003, C1042, C1116 , P10090 Dúfam, že to pomáha, / /

Myslím si, že sú na správnej ceste .. Použitie, napríklad, LM2576-ADJ ako Buck 3A menič, ale ja by som nešiel tak nízke, ako 6V .. Tento konvertor veselo pracovať s 1.5V rozdiel medzi Vin a Vout @ 3A zaťaženie, tak by som nastavenia výstupné napätie niekde okolo 9-10VDC .. Krok 9V napätie môžete zvážiť ďalšie LM radu spínacie regulátor, tentoraz LM2577-12 .. http://www.jaycar.com.au/images_uploaded/LM1577.PDF S pozdravom, IanP

Chcel by som ísť na LTC3780, ako to navrhuje aNdreiBuu. Jedná sa o Buck-Boost čipu a umožní vám získať 12 V oboch prípadoch pomocou jediného lacné induktora. Pripúšťam, MOSFET nie sú zadarmo ...

Nedávno som sa vyvinúť jednu Buck-Boost napájanie pre automobilové prostredie pomocou LTC3780 ovládača. Z nejakých dôvodov bol môj PCB layout sa iba dve strany. Aj pomocou veľmi veľkého dráhy s interconexion VIAS, môj návrh predložila zlý výsledok sa veľa hluku vo všetkých signálov a napájanie trate. V prvom, pre vyhodnotenie prototypu, som zdroj Môj doska s jedným konvenčnou napájací zdroj 16.0V nominálnej, a keď som sa obrátil na Počul som, že malý hluk z cievky a zvukové frekvencie hluku sa menil ako rôzne položky (medzi 08 až 30V DC) . Kontrola môjho okruhu, mám podozrenie, induktora hodnoty, potom som presadol na 4.70uH (predtým, než bol 7.8uH) a rastúce LTC3780 regulátor frekvencie 400kHz. Hluk sa znížil, ale ďalšie straty energie, ako je zvýšenie teploty cievky a vstupné a výstupné kondenzátory elektrolytu. Potom som dal zaťaženie (čisto odporová záťaž, 6R) a meranie sa v niektorých bodoch, v jednom rovnakom rozsahu odkazu (referencie zaťaženie). Výstupné napätie sa ešte 12.3VDC, ale hluk tak rôznorodé vstupné napätie meniť od 2,0 do 3.5VDC tu niekto má rovnakú skúsenosť s týmto radič? Vďaka, Gorkin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back