A
atferrari
Guest
Chcem realizovať prijímača dostať len časový signál z WWW (10 MHz). Dôkaz konceptu je cieľ. Pretože to nie je hlavný dôvod môjho projektu som hľadal "určite oheň" okruh nie potrebovať viac, než je obvyklé ladenie. Bežím cez jeden tu: http://www.qrp.pops.net/wwv_receiver.asp Moje otázky: A) Dual MOSFET tranzistory 40673 sú prerušené tými, nemohli byť získané na miestnej úrovni a ťažké sa dostať (doba a $$$$$$$$). Je to nejaký moderný ten, ktorý by som mohol použiť na nahradenie je v prednej časti?. B) Ak ide o feritové toroid mám v junkbox: ako by som mohol vedieť, či niekto zodpovedá odporúčanej? C) Je nejaký dôvod používať tieto komplikované audio zosilňovač okruhu alebo by mohla byť nahradená niečím na audio zosilňovač IC? D) môže niekto odporučiť iný okruh, podobný, alebo jednoduchšie, ktoré som mohol stavať, ale "určite oheň" poskytla? Prosím, navrhovať alternatívy, ako RF prijímača. Dôkaz poňatie v hre vyžaduje! (Áno, ja viem, že existuje GPS. Ja naozaj viem, že!) My RF postup je stratený v čase a nemajú čas ani záujem o experimentovanie. Aspoň nie tentokrát. Vďaka za každú pomoc. Určite ocenia, že.