10 * 1 * 2 mm3 2.4ISM antény: je to možné?

J

Jerzyg

Guest
Ahoj všetci,

Snažím sa prechádzať niektoré literatúre zistiť, je možné, aby sa tlačené antény s rozmermi 10 × 1 × 2 [mm3], pracujúce v pásme ISM2.4GHz.To môže byť v monopole / IFA konfiguráciu, môžu byť tiež vytlačené nad rovinou vozovky.

Myslíte si, že to môže byť možné miniaturizovat prvok toľko, a ešte mať dosť impedancia šírku pásma?Predpokladajme, že vyžarovací diagram nie je teraz dôležité.

Bol by som vďačný za akékoľvek diskusie!

Pozdravy,
Jerzyg

áno, je možné pozrieť sa na

http://www.globalsources.com/gsol/I/USB-Bluetooth/p/2000000003844/3000000149681/sm/1000460939.htm

kúpiť a otvorte ju

pl

Vďaka Plasma!

Áno, tie kluky, aby meandru-typ tlačenej antény, zrejme bez dôvodu, lietadlo pod chladič, takže druh monopole-ako antény.Avšak Zaujímalo by ma, aké vstupná impedancia sa dostanú.Zaujímam sa aj o kvalite faktor.Poznáte nejaké dokumenty o tomto druhu riešenia?

Pozdravy,
Jerzyg

Neviem, ale myslím, že si môžete kúpiť jednu kópiu, aby simulačný nástroj a snažiť sa ju analyzovať
pl

Thanks again!Áno, to je nápad.Avšak v komerčné riešenia, antény design (dúfajme) obsahuje vplyv integrácie, obklady, atď
Ja som v súčasnosti beží niekoľko simulácií s rôznymi meandru tlačenej linky, ale v rámci tohto zväzku nemôžem ísť nižšie ako 4GHz.Zdá sa, že spojenie medzi anténou zbraní obmedzuje možnosť ďalšieho zníženia rezonančnej frekvencie.

Pozdravy,
Jerzyg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back