1,5 voltov bandgap odkaz

H

harry_the_elecwhiz

Guest
Snažím sa vybudovať odkaz bandgap s temp Nezávislé napájanie 1,5 voltov. Bol som úspešný pri budovaní 1,25 voltov bandgap referencie. Má niekto návrhy na dizajn techniky? Už niekto z vás navrhnutý 1,5 V bandgap skôr?

Ak chcete používať spätnú väzbu siete riadi svoje výstupné stupeň, odpor divízie dostať 1,25 (ish) spätnú väzbu napätie a vziať si výstup z hornej časti rebríka.

Môj proces obmedzuje moje dodávky do + / - 1 voltov. Ja som teda pomocou nábojové pumpy poskytnúť 3 V napájanie pre VDD z bandgap. Mám začať sa okruh cez môj normálny dodávka + 1 3 VDD napätie napájania, ktorý je generovaný sa používa pre BJT cesty a VDD OP Amp, ktorý inturn riadi úroveň radenie chápem myšlienku pomocou odporu reťazca spätnej väzby 1,25, ktorá je, čo sa snažím teraz. mohli by ste mi povedať, čo je súčasťou môžem vyladiť k zníženiu pozitívnych pýtať. Podobne Wat treba vylepšený pre zvýšenie Pýtať neg. Myslím, že by skutočne pomôcť.

Ahoj Pre napájanie 1,5 V by som nepoužil klasický bandgap prístup klasický prístup ukáže niektoré vážne problémy v rohoch low-temp/slow, a to najmä pri spúšťaní ... Pozrite sa na niekoľko článkov o nízkeho napätia bandgaps. Základnou myšlienkou je, že pridáte pýtať a iptat prúdu. Tento prúd je aplikovaný na odpor, čo umožňuje veľmi jednoduché napäťovú úroveň orezávanie. Takáto architektúra pracuje nájsť až 1V ~. Ako pekný addon si môžete tiež ľahko výbava teploty koeficienty pýtať a iptat. Čerpanie ponuky by výnos v niektoré problémy so stabilitou ac ak nie snáď filtrované. S pozdravom Andi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back