Žiadosť o PCB výroby

S

serein

Guest
Kto vie, niektoré Výroba PCB vo Fínsku? Daj mi prosím link. Ďakujem.

Pomoc pre svojpomoc: Používajte Google, a zadajte do príslušných vyhľadávacích reťazcov, a vy by ste mali nájsť nejaké spoločnosti. Mohli by ste skúsiť: dosky plošných spojov vo Fínsku výrobcu --- alebo niečo vo fínčine, ako napríklad: piirilevyjä prototyypit .... a potom zmeniť niektoré kľúčové slová podľa potreby. S vyššie uvedeným nájdete niekoľko spoločností, som si overil, že hľadanie má zmysel, ale nie v prípade, než tie obchody sú také, aké by ste mohli nájsť. (Oi pomocou PCB ako kľúčové slovo, dostanete pravdepodobne veľa odkazov na škaredé chemickú látku, ktorá je známa aj ako "PCB", takže lepšie hláskovať slová úplne out) Veľa šťastia, Ted

Používame Top-Tec-PCB v Anglicku. Viem, že v Anglicku nie je vo Fínsku, ale loď v celej Európe. Som z Belgicka, skúšal mnoho belgických a holandských výrobcov, ale zmenil na Top-Tec-PCB, pretože majú kvalitný, rýchly štandardné dodacie lehoty, lacné príplatok pre rýchlejšie výrobu dosiek a kvalitné. Kontakt je za cenu žiadosti na t@top-tec-pcb.co.uk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back