štart do doby bandgap

N

naisare

Guest
Prosím, pomôžte mi s cieľom zlepšiť počiatočné čas bandgap ..
Ak sa niekto zo u mať počiatočné okruh, ktorý je veľmi rýchla, prosím, nahrajte tu ..
Bandgap obvode je normálne cascoded PMOS a cascoded NMOS obvod ..

Zvýšte svoju aktuálnu spustení pomocník injekciu ho vypnúť po bandgap dosiahnuť takmer plné napätia.

Vážený pane:

Dovoľte mi, aby som na ďalšiu otázku:
Všeobecne platí, že bandgap spustenie počas niekoľkých úsekoch.
Ako rýchlo sa chceme tlačiť?~ 10nsec?

Nie je to veľmi súvisí s prechodovú odozvu uzavretej slučky,
a kľúčové vlastnosti ako Gain, GBW, slewrate ...
zo slučky jadra, tj operačný zosilňovač by mal hrať dôležitú úlohu
V tejto reakcie?

To je pravda!

Slučka pýtať, ktoré vytvárajú rozdiel napätie blízke nule v mieste cieľového operačného dominantou je rýchlosť.Je-li regulátor výstupu je hnacou bandgap napätie a získať svoj vstup z rozdielu napätia pýtať na výstup možno opísať ako funkcia frekvencie prenosu.Tam je v závislosti na aktuálnej hustote parazitné pól.Vyššia prúdové hustoty v rozpore s vyššou presnosť DC a rozšírenie výroby.Toto pole definuje slučku šírku pásma.

Spustenie môže byť rýchly turnon zdrojom prúdu s podobnou prúd do cieľovej pýtať.V prvom spustením tohto prúdu dobíjať odškodnenie alebo domina regulačné tyče ihly.Ak je slučka pýtať aktuálne presahujúcou určitú hranicu tohto prúdu by mohol byť vypnutý.Takže čas spustenia je chargeup vyrovnanie tyč kryt na cieľové hodnoty.Ak sa pri spustení a pýtať prúd je v rovnakom rozmedzí spustenie je asi slučka šírky pásma.

Pýtať nepomôže na začiatku spustenia prúdy s nízkym napätím, pretože rozdiel je veľmi malý, nízky pýtať počiatočné prúd.Ak vstupné napätie odsadením od regulácie zosilňovač bandgap nie je spustenie vôbec.

Za 0.18-0.5um pozorujem medzi 200-1500ns spustení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back