štandardný modem ako prijímač alarm SIA

W

wex-x

Guest
Ahoj cleverhaeds. V súčasnej dobe som sa snaží prijímať dáta z domu alarm. Aj hav úspešné nastavenie prostredia, v ktorom môj alarm volá moje ZYXEL 2864 modem, a modem odpovie na volanie. Som modem Bell 103, ako má byť. Keď s alarm volá modem, modem stále posielať 2225hz odpoveď signál. Zdá sa, že preto, že alarm neodošle 1270hz pochádzajú signál k modemu. Je to tak, ako má byť alebo je alarm možná chyba? Ak aj vyzdvihnutie telefónu a použiť môj pcspeaker poslať 1270hz tón modem prejde do stavu pripojené datareception a začína tak, ako má. Ak je alarm nemal posielať 1270hz signál, viete, či existuje spôsob, ako zistiť modem, ktorý by mal vstúpiť stáť, pripojenie, bez toho aby dostal 1270hz signál?

U sú stále pracujeme na tom? Dajte mi vedieť a bude sa snažiť pomôcť

[Quote = Wex-x, 418174] Ahoj cleverhaeds. V súčasnej dobe som sa snaží prijímať dáta z domu alarm. Aj hav úspešné nastavenie prostredia, v ktorom môj alarm volá moje ZYXEL 2864 modem, a modem odpovie na volanie. Som modem Bell 103, ako má byť. Keď s alarm volá modem, modem stále posielať 2225hz odpoveď signál. Zdá sa, že preto, že alarm neodošle 1270hz pochádzajú signál k modemu. Je to tak, ako má byť alebo je alarm možná chyba? Ak aj vyzdvihnutie telefónu a použiť môj pcspeaker poslať 1270hz tón modem prejde do stavu pripojené datareception a začína tak, ako má. Ak je alarm nemal posielať 1270hz signál, viete, či existuje spôsob, ako zistiť modem, ktorý by mal vstúpiť stáť, pripojenie, bez toho aby dostal 1270hz signál ???[/QUOTE] Ja som tiež snaží získať SIA správy pomocou bežného modemu. Modem je pripojený k pobočkovej ústredni a AlarmCentral volá môj modem. I použitie sériovej príkazy odpovedať na volanie a chcel by som dostávať SIA správy a odoslať späť ACK. Nefunguje však. Môže mi niekto miesto mňa tým správnym smerom, ako nastaviť modem, aby mohli nadviazať komunikáciu. Ďakujem vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back