škálovania pre ADC

G

garg29

Guest
Vážení Freinds

Mám ťahané tohto okruhu pre zosilňovanie signálu teplotného snímača LM35.i am pomocou adc0831. LM35 pretože dáva 10 mV / C tak v plnom rozsahu pre čítanie aj potreba získať 5volts pre 1.5volt (tj na 150degree Celzia)
tak, že sa počíta až pre zisk 5/1.5 = 3,3333
tak na tento chat pomocou 10k/3k rezistory tak, ako je uvedené na obrázku, ale na okruhu
isnt pracovať.čo musí byť problém.

Prosím, pomôžte mi
vďaka
s pozdravom
amit
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Pár otázok tu:
- Ak ste tieto okruhu jednom 12 V už nikdy mať výstup v rozmedzí 0V (LM324 nie je lineárna al nízke napätie).
- LM35 vyžaduje nákladu, a najlepšie výsledky budete mať v prípade, že záťaž je pripojená medzi výstup a LM35-Vs (pozri Typické aplikácie: http://www.national.com/ds/LM/LM35.pdf) ..a
Preto myslím, že by ste mali svoju okruhu od 12 /-5V a vyrovnanie DC ofset spôsobené nevyváženej dodávať A1 zosilňovače / pufra 10 kpot tak v 0V na ( ) A2 budete mať 0V na výstupe A4 ..

Veľa šťastia ..

Vďaka za odpoveď.

Ste Napísal:
"Myslím, preto by ste mali svoju okruhu od 12 /-5V a vyrovnanie DC ofset spôsobené nevyváženej dodávať A1 zosilňovače / pufra 10 kpot tak v 0V na ( ) A2 budete mať 0V na výstupe A4 .. "

Čo by som mal urobiť zmeny v okruhu pre DC ofset,
myslím, na ktorých pin, čo mám robiť??

promiň že sa pýtam príliš základy, ale
som chudobný v analógových obvodoch.

S pozdravom,
Amit

Pin (11) z LM324 pôjde do (-5V), spodná 10k Pot na (-5V) - multiturn hrniec bude dobrá voľba - a 100k odpor medzi výstupom a LM35 (-5V) ..Zvyšok zostáva nezmenené ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back