širokú škálu LO generácie otázku

B

bageduke

Guest
Ahoj, ja som pracoval na prijímači pásme VHF, ktoré je od 30MHz až do 300MHz. Zatiaľ naše existujúce VCO pracuje v rozsahu od 1,8 GHz do 3,4 GHz. Je tu dobrý spôsob, ako môžeme využiť existujúce VCO vytvoriť LO signál z 30MHz na 300MHz bez pridania ďalšej VCO alebo rozšírenie rozsahu VCO? Akékoľvek myšlienky ocenia. Díky moc.

Ahoj Až mi známe iba odporúčaná voľba bude používať frekvenčný delič CKT dosiahnuť požadované frekvencie (30MEG-300MEG). Ale deliace pomer bude viac. Alternatívne je nahradiť rezonancie CKT, ktoré vyhovujú vašim kapela, ale v tomto prípade ur aktívne zariadenia bude mať šírku pásma> 3 GHz, ktorý bude mať za následok zvýšenie hluku a tiež vplyv na výkon (Pamätám si len) Dúfam, že to pomáha záujem v jednej alebo diferenciálnom režimu? Vďaka,

Ak môžete increse svoje VCO rozsahu pokryť oktávy potom programovateľný delič možné použiť na generovanie nižšiu frekvenciu, ktorú chcete. Ak váš VCO Canot byť upravená na krytie oktávy môžete rozšíriť ju pomocný obvod generujúce Fvco * 0.75 výstup. Toto je robené tým, že výstup VCO a delenie štyrmi vytvárať Fvco / 4. Vynásobte to tým, Fvco v micer a odfiltrovať produktu Fvco-Fvco / 4 = 0,75 * Fvco. S VCO výkonu 3,4 GHz, 1,8 GHz a to druhý výstup zahŕňa 2.55GHz, 1.25GHz Potom si môžete vybrať jedno alebo druhé a použiť programovateľný delič pre generovanie všetkých nižších frekvencií, ktoré potrebujete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back