Šírka pásma tohto filtra LC

E

EDA_hg81

Guest
Prosím, dajte mi vedieť, ako spočítať šírku pásma tohto LC filter? Vďaka.

Bez uvedenia zdroja a impedancia cievky Q a možná, nie je možné spočítať šírku pásma.

Ahoj EDA_hg81, alebo znamená, že hraničná frekvencia? K.

[Quote = karesz] Hi EDA_hg81, alebo znamená, že hraničná frekvencia? K. [/quote] Ach - je nejaký rozdiel medzi šírkou pásma a "cut-off"?

Badwidth je pre mňa len pre bandfilters / odmietací a tieto je TP-oder? Tu je Q bez ohľadu na to. Wir Sind Bitte einige? K.

[Quote = karesz] Badwidth je pre mňa len pre bandfilters / odmietací a tieto je TP-oder? Tu je Q bez ohľadu na to. Wir Sind Bitte einige? K. [/quote] No, je mi ľúto. Pre moje chápanie - a to je v súlade s väčšinou všetkých dôležitých učebnice - dolná priepusť je použiteľné šírky pásma, čo sa rovná hraničnej frekvencie. Pokiaľ ide o Q: cut-off frekvencia, rovnako ako tvar filter (dolná priepusť priblíženie) závisí samozrejme na cievky Q (a impedanciu zdroje).

Okruh nie je jasne ukazujú, dolná priepusť, ale chápem teraz, že je to myslené ako také. Cut-off je 1 / (√ 2pi LC).

Ďakujem vám všetkým. Zaujímalo by ma, že je dolná priepusť? Prečo sa používajú dve viečka?

Áno LvW, Clear, máte pravdu s tvarovým faktorom vs Q, ale ako to hrá pls na cut-off frekvenciu? K.

Moja otázka je: sériová dáta sú vyslaní do bluetooth modul prevádza von. Ak by k tomu dátová linka je spojená s dolnou priepustu v sérii? Kresba na prvé miesto ukazuje silu filtrovanie. Vďaka

Ahoj a TNX! Možno ste si až načítať viac vašich ciruit pls :), a to nielen smal časť? K.

To je jediný, čo mám. Zvyšok schéma zobrazuje len modul rozhrania.

[Quote = karesz] Áno LvW, Clear, máte pravdu s tvarovým faktorom vs Q, ale ako to hrá pls na cut-off frekvenciu? K. [/quote] To je veľmi jednoduché spočítať prenosové funkcie a overiť, že každá časť determins frekvenciu správanie a cut-off frekvencia - a to aj parazitné odpor cievky stratové.

Funkcia prenosu z 3,3 bodu na výstupe cez paralelný kondenzátor na testovacom bode (TP21) je 1 / (1 + S ^ 2 ZP), kde C = C26 + C27 L = 1uH

Ahoj kokabanga, možno ste prehliadol, že - od začiatku tejto témy - možný vplyv na konečné cievky Q (strata odporu) bol prerokovaný.

Ahoj, je mi ľúto, ale všetky tieto Q s nimi v prípade, nielen "akademickej" aspekt pls? K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back