čo je v typu výstupe z FIR filter?

C

carlyou

Guest
Teraz som sa zameriavajú na sigma-delta ADC, keď som preskúmal časť digitálnej filtrácie, som zistil, že je FIR filter používa konvolučná realizovať decimation a digitálne filtrácie, myslím,
že na výstupe musí byť diskrétního signálu (I simulovane to podľa MATLAB), ale ADCS 'výstup musí byť digitálny signál?kto môže povedať mi, čo sa stalo?3x.

sigma_delta ADC je rozhranie z analógového na digitálne vysielanie.
takže decimation je digitálny filter.

nazdar.
je FIR filter je digitálny filter, ktorý má lineárny výstup fázy.
Desimation a interpolácie sú techniqes v multirate SAD.
môžete reffer do NÁPOVEDA MATLAB pre viac informácií.

Výstup z FIR filtra je diskrétního signálu vypočíta zo súčtu konvolúcie medzi vstupom a impulzný odozvy filtra.
Môžete navrhnúť FIR filtra v MATLAB pomocou GUI pre filter designu toolbox.
Prechod na digitálny signál v práci s ADC, pretože je normálny výstup pre jej špecifikácie

carlyou Napísal:

Teraz som sa zameriavajú na sigma-delta ADC, keď som preskúmal časť digitálnej filtrácie, som zistil, že je FIR filter používa konvolučná realizovať decimation a digitálne filtrácie, myslím, že na výstupe musí byť diskrétního signálu (I simulovane to podľa MATLAB), ale ADCS 'výstup musí byť digitálny signál?
kto môže povedať mi, čo sa stalo?
3x.

sigma-delta ADC obsahuje dve časti, analógové sigma-delta modulátor, po modulátor, digitálny signál generuje, potom decimovat digitálny výstup z modulátor pomocou digitálny filter, nakoniec lepšie kvantovaný multibit digitálny signál generuje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back