časový spínač s použitím pic ..

A

ahmadpene

Guest
Potrebujem pomoc, pokiaľ ide môj posledný rok projektu .. Aj v súčasnej dobe robí na poplach systém ... chcem aktivovať alarm systém za denného svetla .. n vypnúť na noc .. Pane, chcem sa opýtať u.. Aký pic, že mám použiť.? n Ako sa o zdrojový kód ..?

Pretože ste nezmieňujú príliš veľa detailov, jednoduchý návrh je získať PIC regulátor s integrovaným modulom Online, pripojte svetelný senzor k tomu, nastavte ju byť aktivovaný v noci (keď je svetelný senzor nedetekuje denné svetlo) a de-aktivovaný v ranných hodinách. O zdrojový kód, musíte to urobiť, pretože je to váš posledný projekt. Alebo si dať viac informácií: - Do budete potrebovať hodín systému? - Môže zapnutie / vypnutie byť naprogramované užívateľom? - ETC,

ok pane, môj systém je systém alarmov,, aj vypracovanie projektu, o daždi alarm v mojej športový komplex, v podstate projekt toku je taký ... keď prší .. obvod detekuje dážď, a spustil alarm,, Tu prísť problém ... 1) Toto dažďa alarmy len pracuje na dennom svetle, keď v noci .. .. je to vypne .. takže musím vytvoriť systém alebo prevádzkových hodín pre systém, štart od 6 hodín ráno na osemnásť hodín .. len v prípade, že dážď pádu, bez rozsah prevádzkových hodín .. nič nestane alarm,, 2) neviem si vybrať a použiť to, čo druh pic .. Prosím, pane návrh ..

U tohto projektu, musí byť s použitím niektorých senzorov .... by u mená senzorov?

to je ok, že používate detektor dažďa, ale pýtam sa konkrétneho senzora s názvom a špecifikácie, ktoré používate.

ERM, pokiaľ viem, .. po robí nejaký výskum na internete .. I dont nájsť žiadne konkrétne dažďový senzor .. Je to všetko domáce dažďový senzor .. sa len 2 drôty stavať s odstupom .. Budem pripojte súbor obsahujúci dažďový senzor, ktorý budem používať ... Ak sa u nejakej info o konkrétne senzor, povedz mi, pane ..: D Tu je odkaz:

ste predtým povedal, že ste sa dážď detektor obvod, ktorý má medzeru, ktorá funguje iba za denného svetla, ale nie v noci. Takže chcete pomôcť, aby mohol pracovať v noci. nie?? tak je to rovnaké detektor dažďa .... domáce ... vo vyššie uvedenej obraz ..., ktorý ste už zavedený, ale nefunguje v noci. uveďte jasne, aby sme vám môže poskytnúť presné riešenie. :):)

V súčasnej dobe môžete použiť RTC (Real Time hodín), a bude kontrolovať čas na to, každú minútu napríklad a na základe toho, keď sa spustí alarm zapnúť alebo vypnúť. Pozrite sa na Skutočné smažené zemiaky času na internete S pozdravom.

pánovi anujgupta.gcet .. Nie je to ako, že sir .. Teraz už len dážď detektor okruhu .. .. A teraz obvodu spustí alarm v prípade dažďa jeseň ... a bude pôsobiť v kedykoľvek .. za denného svetla iv noci .... .. Tak som sa vytvoriť systém, aby sa dážď iba hlásič spustí alarm v prípade dažďa pokles denného svetla ... tak, aby sa to urobiť .. musím používať PIC nie? potom aký PIC musím použiť? všetky návrhy pane?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back