časť mapy v CCS a výhody a nevýhody použitia DSP / BIOS

A

ahmadagha23

Guest
Vážení priatelia, 1-Viete, výhody a nevýhody použitia DSP / BIOS? Myslím, že DSP / BIOS je grafické užívateľské rozhranie pre nastavenie požadované nastavenie pre prácu s DSP a čo môžeme robiť všetci DSP / BIOS bez použitia DSP / BIOS. DSP / BIOS zjednodušuje nastavenie, ale vyžaduje viac pamäte a MIPS, nie? 2 -, ktoré oddiely, musí byť podľa § {} v cmd súboru pre zadaný projekt.? Inými slovami, existuje mnoho sekcií, ktoré možno definovať ako: vektory predstavovat,, const, BSS, CIO, zásobník, sysmem, dáta, zatiaľ sysinit, stopy, HST, gblinit, sys CLK, args, PMEM $ haldy, DMEM $ halda (PMEM a DMEM sú uvedené v pamäti {}). Ako môžem zistiť, ktoré z týchto časti musí byť definovaná? 3-sú názvy sekcií sú určené a priori obmedzený a linker, alebo môže užívateľ definovať sám seba? 4 - Ak užívateľ nemal definovať požadovanú časť pre projekt v príkazovom súbore (. CMD) funguje správne? Zobrazí sa varovanie alebo chybové hlásenie CCS? ide o

Dobrý deň, 1 - nie som používať to v súčasnej dobe, ale myslím, DBP / BIOS je základný operačný systém, ktorý umožňuje periférne a multitasking ľahšiu manipuláciu. Vyžaduje viac pamäte a MIPS ... 2 - nájdete odpoveď v bode 4.3 SPRU514 (na stiahnutie na TI.com). > Ako môžem zistiť, ktoré z týchto časti musí byť definovaná? To záleží na kódu. Ja by som odporučil od príklady kódu TI zodpovedajúcu Vášmu DSP a následne stavebné z CMD súboru. Uistite sa, poraďte sa so svojím máp pamäte DSP. 3 - môžete definovať nové, ak chcete. Niektoré mená sú vyhradené. 4 - Verím, že áno, bude linker nebude môcť robiť svoju prácu. S pozdravom, S

Drahý Som veľmi rád, že Vaše odpovede a viem, že ako skúsený pracovník DSP. Mám projekt na c54cst, ktoré jej veľkosti zdroja je viac ako celá veľkosť stránky (to je takmer 140 KB). Takže musím rozdeliť do viacerých súborov a máp výsledkom. OBJ súbory v seprated sekciách. Ale je tu dve otázky: Po prvé, ako si mám vykladať, že v ktorej oblasti pamäte a adresu priestor, ktorý som mal mapy každej sekcie (každá obj.)? Je to ľubovoľná? Za to, že niektorí z toho istého miesta,. Textu napríklad všetky. OBJ súbory viac ako jednu stránku. Po druhé, je môj runtime pamäť obmedzená na čipe pamäti, takže sa zdá, že existuje viac ako jednu pamäťovú oblastí s rovnakou adresou behu. Je to znepokojujúce problém v tomto stave? Už máme za obmedzenia? Chcem realizovať moje MELPO orientovaný kodek z C54CST, Vedeli ste, že tento čip a ste nejaké Odporúčanie? Môžem zaťaženie môj program c54cst na EVM bez použitia emulátora (iba UART a AT príkazov)? Ak áno, aké kroky je postup? S pozdravom

Ahoj, ja som v súčasnej dobe pomocou 320F28xx rodiny a nemám vedomosti C54. Cesta, pokiaľ ide o rozdelenie súboru na rôznych pamäťových úsekov (Po vytvorení týchto pamäťových úsekov) použiť # pragma smernice. Príklad: V mojej CMD súboru, tak by som: V stránky pamäti 0: FLASHB: pôvod = 0x3F0000, dĺžka = 0x004000 / * on-chip FLASH * / V ČASTIACH FL_B:> FLASHB page = 0, potom v súbore C, Mohli ste: # pragma CODE_SECTION (function_name, "FL_B"), kde priradíte "function_name" do časti FL_B. Priradením si rôzne funkcie pre rôzne časti, ktoré možno rozdeliť svoj program medzi dostupné pamäťové oblasti. Viem, že som pomocou DSP môže byť zažiaril s RS232 a CAN, pozrite sa na bootloader dokumentáciu k DSP vidieť, čo máte možnosti. S pozdravom, Samuel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back