čítanie parametrov príkaz Spracovať Synopsys DC

S

shahal

Guest
Má niekto vedieť, ako sa dočítate v súbore containg niektoré definície parametrov pre vypracovanie návrhu? Viem, že môžem urobiť "elaboarate-param xxxx = abcd, ..." Ale ako to mám urobiť v prípade, že parametre xxxx = abcd, sú uvedené v súbore?

Dobrá metóda je definovať všetky parametre v jednom súbore, a zahrnúť ho pri používaní. [Quote = shahal] Má niekto vedieť, ako sa dočítate v súbore containg niektoré definície parametrov pre vypracovanie návrhu? Viem, že môžem urobiť "elaboarate-param xxxx = abcd, ..." Ale ako to mám urobiť v prípade, že parametre xxxx = abcd, sú uvedené v súbore? [/Quote]

Hi Guys Môžete mi dať syntaxe patrí, som si istý, chápem. V normálnej tok by som urobil niečo ako: prepracované top-param "abc = 123, \\ def = 567, \\ GHI = 890" Čo by bolo, keby môj syntax som súbor s názvom T1, ktorá obsahovala nasledovné: abc = 123, def = 567, GHI = 890 "Snažil som sa spracovať top-file_parameter T1 a to doesnt Zdá sa, že pracuje, aj keď mám-param možnosť v tomto súbore. Vďaka za pomoc. Shahal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back