Čo to znamená, že DVB-H je digitálny RF metódy?

M

mitgrace

Guest
Vážení: Mám pozri TI oznamuje, že DVB-H je digitálny RF metóda, Čo je to znamená? Znamená to, TI využívajú digitálny PLL apppy na convertioanl PLL. Ale oni ešte používajú LC VCO? Vie niekto, že? Rovnako ako Silicon Lab. Je to ako použiť metódu svojho FM čip? Nejaký komentár?

OK, pripravený na čítanie al množstvo materiálu. To môže byť ďalšia revolúcia v RF. Vyhľadávajte v EDAboard pre termín: Staszewski. (Je to jeden z návrhárov, robí to) nájdete veľa článkov o IEEE DRP a knihy na všetky digitálne PLL, vidieť ich všetky. Z internetových stránkach TI: Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

D [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 54 sekundách: [/color] [/size] Vážený pane: Myslíte niekedy vidieť u si4701 čipu. kremíkové laboratória FM čip. Nepoužíva digitálny RF procesu? Vďaka

Silicon Labs tuner má klasický analógový architektúry pre analógové rozhranie. Je to nízke, ak sa niektoré digitálne spracovanie signálu po prevode ADC. Má vysokú úroveň integrácie, ale to nemá nič spoločné s DRP. Architektúra SiLab sa pohybuje v čo najväčšej miere spracovanie signálu v digitálnej podobe (pozri aj poslednú Chipcon / TI produkty, ako sú CC1100), ktorý je náročný a efektívny funkcie, ale stále používa tradičný prístup v návrhu analógovej časti. TI DRP návrhov sa riadi odlišnú stratégiu z výstupu LNA. Pozrite sa na referencie, ktoré som dal vo svojom prvom príspevku. Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

Vážení Mazza: Vďaka, ale u nečítal kremík 4701 špecifické. Hodiny iput je 32K, a nie loop filter v bombe tabuľke. Do u nejaké pripomienky? Takže myslím, že zlúčiť pomocou digitálneho PLL. Je to len pomocou LC VCO, potom ďalší blok ako PFD, nábojové pumpy, Loo filter pomocou digitálnej metódy implentation. Ako sa u myslíte, môže u mi nejaký komentár? Vďaka

Skutočnosť, že nie je vonkajšia loop filter, neznamená, že tam nie je vôbec ... to môže byť integrovaný. Ak ste začiarkli CC1100 ste mohli vidieť rovnakú úroveň integrácie. 32kHz hodiny je zvláštne, musím priznať. Ale pamätajte, že IC nie je cieľom pre vysoko výkonné jednotky, ale aj pre mobilné aplikácie, kde je spec pre FM rádio naozaj uvoľnene. PLL deliace pomer (100MHz/32kHz = 3125) je stále dostupný pre klasickú PLL. Ja neviem konkrétne info o tej časti, je možné overiť za niekoľko týždňov. Mazza

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back