Čo spôsobilo skreslenie na tomto videu?

Táto porucha môže byť spôsobená signálom frekvencie rušivé horizontálne synchronizácia impulzov alebo video signálu. Skontrolujte video signálu, bez upínania sa na monitore vstupu. Skontrolujte, či napájací zdroj brumu a vyzerá to, že ste polvlna opravy, ak ide o problém (chybný usmerňovač). Všeobecne platí, že horizontálna synchronizácia je čas posunutý o rušenie. Tvoj obraz je skreslený v plnej šírke na vrchole, a nie iba v prípade označená. Môj predpoklad je, že máte skontrolovať uzemnenie problém.

Používame batérie na receiver.It ohrieva aj much.Maybe To je jedna z príčin problému, ale nie som sure.This situácia niekedy nastane.

Má skreslenie líšiť v závislosti od jasu scény? Má skreslenie zmizne ak tento fotoaparát pripojiť priamo k monitoru, bez použitia prijímača? Už ste vyskúšali ďalšie video monitor? Videl som, že skreslenie, ako keď sa horizontálne synchronizačné impulzy zpackal počas zvislého strihanie interval. Možno, že váš transceiver robí niečo zlé. Pozrite sa na video signál s osciloskopom alebo video signálu monitora.

Áno, skreslenie sa mení s jasu scény. Keď sme sa pripojiť kamera priamo tam nie je žiadny problém. Používame externý TV karta na notebooku, aby sa video. Skontrolovali sme signál s 100 MHz Tektronix scope.What digitálny máme asi vidieť exactly.We pozri bod 5 mikrosekúnd synchronizačné impulzy jasne, ale nevidíme žiadny rozdiel medzi vysielanie a príjem signálu.

Mali by ste sa pozrieť na časovanie snímok (20ms) a nie vedenie a nepoužívajte upínanie. Dodržujte Sync tipy vedenia a musí byť rovná. Ak nie, sledovať zmeny tip vďaka obsahu obrazu (APL).

Môžete uviesť nejaké odkazy na videá filtre rekonštrukciu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back