Čo simulátor pre Atmel

N

nafees_eee

Guest
Chcem simulátor pre mikroradiče ATMEL 8051 .. Začínam projektu, kde potrebujem porovnať dve napätia a aktivovať tri relé na základe porovnania. pokiaľ ide o porovnanie nízky i treba aktivovať prvú relé, potom sa na ďalšiu úroveň je potrebné aktivovať druhé relé potom tretí. K tomuto účelu som si myslela, používať jednoduché mikroprocesora .. Ja som z Indie, Chennai. ATMEL je ľahké sa dostať sem. tak som myslela, mať simulátoru a skontrolujte, či môžem s ním pracovať. môže niekto mi dať odkaz na stiahnutie simulátor Atmel. Akékoľvek pripomienky sú vítané.

Dobrý deň, 1. Pravdepodobne ste simulátor 8051 v programovacom prostredí vášho výberu (buď s profesionálnymi nástrojmi, ako je Keil C51, alebo open source nástroje) 2. Atmel je simulátor nástroj LP51SIM na stiahnutie 3. Tam by malo byť mnoho ďalších zdrojov na internete S pozdravom, Frank

ya Stiahol som si to. ale aj dontknow, ako ju používať. Môžete dať odkaz na každý doanload simulátor s rozhraním GUI. Som úplne newbiee. Nemám žiadne skúsenosti s týmito softvérmi [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodiny 18 minút: [/color] [/size] PLEASE HELP

To je najlepší a ja používam to tak dlho, je to veľmi užitočné.

Vďaka za pomoc ... ale .. grid.vbx súbor nebol nájdený chyba sa blíži ... potom jeho uzavretie tým, že ukazuje, ako neočakávanej chybe .. Prosím sprievodca ...

[Quote = nafees_eee] Vďaka za pomoc ... ale .. grid.vbx súbor nebol nájdený chyba sa blíži ... potom jeho uzavretie tým, že ukazuje, ako neočakávanej chybe .. Prosím, sprievodca ...[/quote] Ok, len vložiť tento zip súbor stačí rozbaliť a nainštalovať, ja používam to od začiatku a je to jeden z najlepších simulátore je to môj osobný názor. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=772689 # 772689

moc vďaka za software ... a môžete mi povedať, ako napáliť kód napísaný v AVR studiu ATmega IC ... chcem opýtať, ako previesť kód napísaný pre ATmega do controler .. Čo sada je potrebné pre to? Aký je postup?

Keil je dobré a profitinal Franklin, ale je dobrá a jednoduchá

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back