Čo senzor a mikro použiť pre infračervený teplomer?

C

cpx

Guest
Chcem vybudovať okruh infračervené thernometer. Mohol by mi niekto povedať, ktorý senzor a Micro-Controller, môžem použiť? Tiež chcem mať schéma obvodu. Thx veľa:. D

Assalamo ASllykum! Môžete použiť IR v dvoch smeroch. Najprv pomocou HT-12A a HT-12D pre IR prenos a príjem. Tieto IC veľmi jednoduché použitie, a môžete posielať dáta ľahko týchto IO. Ostatné múdry odosielať a prijímať dáta priamo a skontrolujte logické úrovne na reciver, ktorý je poslať na Tarnsmitter IR. Starať : D Bye: |

Ahoj Tu je senzor, ktorý sa používa v projekte, pokiaľ ide o IR senzor teplota Akékoľvek otázky Neváhajte kontakt pozdravom

Vážení Ave_Rapina, Thx veľa. Dokument je docela useful.Actually, chcem merať teplotu ľudského. Presnosť senzora môže byť 0.5C alebo dokonca 0.1C. Avšak, väčšina z čidla vyrobené Ave_Rapina je pre plyn a stroj merania. Pripadá mi iný model, ktorý je LM92CIM, ja neviem, či je možné merať teplotu nie. Každý, Thx za váš návrh

Dobrý deň, snímač možno použiť na človeka, ale aj iné senzory, ktoré sú presnejšie. Toto čidlo sa používa normálne v Fluke teploty Ir a podobných. Som použil temp termopah senzor pre kontrolu presnosti navrhla a výsledok bol dobrý. Samozrejme, že wiil prečítať maximálna teplota z pohľadu bodu senzora. To môže mesure od 0 absolútnej "žiadne žiarenie" do 100 ° C aj viac, ale môže mesure to potrebujú filter absorve niektoré žiarenia ans mimo kurz jalového o filter. Senzor aj použitie majú tiež termopah vyrovnanie okolitú teplotu. Príspevok som skoro obvody becouse Aj tento moment jednoducho v novinách považuje

Je niekto, kto mi môže dať schému infračerveného thermometer.I naozaj potrebujete. : |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back