Čo sa symetriou a polarizácia strán RHCP je prijateľná

R

roderick81

Guest
Čo sa symetriou a polarizácia strán RHCP je prijateľná? Pracujem na skrátený roh náplasti na frekvencii 2,4 GHz

Obvykle AR by mala byť asi 1 dB pre vysoko výkonné systémy a / alebo úzkopásmové. V ostatných prípadoch AR o 3 dB môže byť prijateľná (napr. pri veľmi širokom pásme prevádzky a / alebo lacné systémov, kde vernosť nie je tak dôležité). pomocou skrátený náplasť, mali by ste byť schopní získať u AR 0 dB v strednej frekvencie a mení sa veľmi rýchlo okolo neho.

Môžete zvážiť pomer polarizácie ako cross-polárny zložkou lineárne polarizované antény. Čím menšie sú, tým lepšie. Nevidel som nikoho, kto sa zmieni o to jedno, ak sa posiela dva kanály na rovnakej polarizácie, a on sa stará veľa o izoláciu medzi nimi.

Právo adel_48 Mám dobrú symetriou, ale reflexie koeficient S11 je zlá, a centrálne frecuency je 2.45. axiálne pomer 1,04 a S11 v pásme 2,4 GHz, je -8.5 dB, je reflexia koeficient S11 prijateľná, nie? [Size = 2] [color = # 999999] znie 1 minút: [/color] [/size] Som nový toto je môj prvý design

ahoj, odrazom prijateľné alebo nie, je v skutočnosti otázkou dizajnu. Obvykle pre úzkopásmové systémy, ktoré nie sú obmedzené veľkosťou (ako je design). S11 by mala byť výrazne nižšia než-10dB (~ -15: -20). Pretože nie je možné zaručiť dostať rovnaké výsledky v meraní. Avšak,-10dB zodpovedá 90% dopadajúceho výkonu vyžaruje,-8dB => 85% vyžiarená-3dB => 50% vyžaruje. Tak pre mňa, tak dlho, ako môžem zabezpečiť, že vysokou odrazivosťou nebude mať vplyv na predchádzajúce etapy (napr. riadiť zosilňovač z jeho stability regiónu) a nie som navrhovanie nízky energetický systém, tak by som Accept-8 dB a Možno, že ešte oveľa horšie. Ja sa považujem za zlý dizajn, ale je možné ho použiť. S pozdravom, Adel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back