Čo sa stane, keď dĺžka drôtu klesá?

P

phy_des

Guest
Vážení ............ Chcel svoje názory na to, čo sa stane, keď sa zníži wirelength ...... Viem, že to je od tej doby klesá dĺžka meškania klesá a menšie dopravné zápchy ..... ide o aswin

Ak máte hovoriť o moc stranu elektroniku, potom Samozrejme pokles klesá (vo vysokej priechodu prúdu), výkon klesá, znižuje teplo a tak ďalej. Ak máte hovoriť o digitálnom okruhu, potom frekvenčnej oblasti (vzhľadom k indukčnosti drôtov) atď atď

Aj WÜD rád podelil o niečo, čo sa deje, je vidieť WT oneskorenie závisí na dĺžke siete ur netlength zvyšuje ur meškanie, ale ak sa zvyšuje u Pridanie vyrovnávacej pamäte ur efektívne oneskorením zníži Ak však ur dĺžka siete je menšia WT sa stane, ak je u pridávať žiadne vyrovnávacej pamäte, potom oneskorenie vyrovnávacej pamäte sa tiež dostane pridané ........ Dúfam, že to je jasné, u Ak je u mať opäť pochybnosti THN u mňa môžete opýtať Bye starať

Ďakujeme, že ste priatelia ..... indukčnosť nikdy neprišiel na um ...... Ďakujeme, že ste si sú veľmi pravdivé, ale problém je v tom i dont chcú znížiť My netlength pridaním vyrovnávacej pamäti skôr by som chcel spresniť pomocou príkazov ....... zvážte Ja používam ju na analýzu hluku .... potom v tomto prípade sa znižuje kapacita, a môžem si, že som Wil majú nízku hlučnosť i Xtalk?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back