Čo sa stane, ak budeme pridávať ďalšie priechody v rozvrhnutie?

S

surianova

Guest
Ahoj všetci! Ak môžem pripojiť 2 kovové s mnohými Via, spôsobí parazitné kapacity na inrease alebo znížiť? viem, zníži odpor.

Viac cez spôsobí veľké parazitné kapacity, zatiaľ čo menej parazitné odpor a indukčnosť.

Čo sa parazitárne U bojí? Čo sa stalo s dvoma kovmi vykonávať rovnaký signál?

TOTO JE Sridhar použiť väčšie NO VIAS znižuje odpor istý, ale na viac NO VIAS parazitné kapacity sa zvyšuje s priľahlého net. Takže v závislosti na UR VÝZNAM u môže si niečo. U CAN Skúste tieto tým, že získa usporiadanie a vidieť PARASITICS.

Dobrý deň, počet Via v rámci dvoch kovových správy vašom obvode viac sily. Dobrá práce.

Ak je dve kovové sú spojené, nie sú tam žiadne parasitc captance. by mala byť dieletric medzi capitance

pridaním ďalších priechody zníži odpor, ale na oplátku zvýši kapacita

Parazitné kondenzátor je určená do oblasti kovu. Podľa môjho názoru, nemyslím si, že to bude väčší s viacerými priechody.

[Quote = LF] Kapacita medzi tým, čo? [/Quote] Tam je veľa parazitárne, napríklad medzi tento kov s GND, VDD alebo iný kov. Ale ja si myslím, že sa nemení samozrejme.

To je úplne nosense ... Znížené odolnosti nie je parazitné ... je odpor, čo je radikálne znížiť, keď zvýši Množstvo VIAS ... Teraz, keď kapacita (parazitné) zvýšenie (to si nie som istý, že), a bude mať vplyv na vás nejakým spôsobom mi dovoľte povedať, že si mŕtvy dlho, než sa ...

veľa to cez vyššou spoľahlivosťou, ale vyššiu cenu.

Viac priechody dáva spoľahlivosti spolu s menšou parazitné odpor, ale na úkor vyšších parazitné kapacity

Viac prostredníctvom je lepšie, aby sa zabránilo takéto otázky a elektromigračních Idrop.

Myslím, že sa zníži odpor a kapacita sa zvýši, ale neviem, kde kapacita zvýši.

Myslím, že ak jeden z parazitné kapacity prispievateľov priechody efektívne (bočné alebo prierez alebo ..) oblasti. Teda priechody rozdelenie bude mať tiež svoju úlohu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back