Čo sa stane, ak budeme krátke kanalizácie-gate a kanalizácie, vyviera z MOS

F

friendyboy

Guest
Vážení priatelia chcem vedieť, čo sa stane, keď krátky kanalizácie-gate a kanalizácie, vyviera z MOS? Ako MOS chová?

Ahoj, MOS v regióne odrezaná od napätia, b / w brána a zdroj je nula v NMOSFET.

Ak máte krátky mozgov a bránou v MOSFET, v malom analýzu signálu sa stane s diódovým pripojenie tranzistora, tj je to ekvivalent odporu hodnoty 1/gm. Všimnite si, že diódy zapojené MOSFET je vždy v nasýtenia, pretože ich VGS je väčší ako V. Inými slovami, nikdy sa pracuje v tranzistoru. ak krátke i vypúšťacie a zdroj MOSFET a použijú ich ako jeden terminál spolu s bránou ako ďalší terminál, môžete ho použiť ako kondenzátor MOS. Jedným z inej aplikácie odtoku a zdroje skratované je spínača na kapacitné ciruits prešiel na odstránenie poplatku injekcie.

Veľmi vám ďakujem "ieropsaltic" za to, že mi spracovaná explaination s applications.I neviem, kde nájdem "Pomohlo mi" na EDA board.So som vyjadril svoje vďaka do odpoveď.

Ak je odtok a brána skratovaný MOS potom bude správať ako dióda pripojenej záťaže a nikdy ísť do tranzistora regiónu a môžu byť použité ako odporové záťaže ponúka odolnosť proti výške 1/gm. Ak je odtok a zdroj je skratovaný potom MOS kondenzátor, v ktorom sa bude správať ako SiO2 izolátor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back