Čo sa pripraviť na prijímací pohovor backend?

A

asicengineer1

Guest
Ahoj všetkým, som objaviť na backend interview (semicustom flow) za čerstvejší čoskoro. Okrem základných CMOS a dizajn flow, je niečo iné, musím sa pripraviť? Prosím, pomôžte mi von. Vďaka.

Ahoj som backend rozhovorov pred niekoľkými mesiacmi v 4 spoločnostiach. Väčšina otázok mala susediť skúseností z predchádzajúcich zamestnaní. Pretože som pracoval v backend, než som bol požiadaný, aby opísal plné backend toku vrátane nápadov na riešenie rôznych problémov, ktoré môžu nastať po ceste. Bol som tiež dostal niekoľko otázok týkajúcich sa času, hodiny a hodiny pokřivuje nervozita. Napríklad som videla okruh s mnohými buniek a hodiny siete a bol žiadal, aby čas povedať, ktorá cesta je pre držanie alebo nastavenia. Môžete byť požiadaní pravidelné otázky logický návrh, ak ste bez predchádzajúceho relevantné skúsenosti. Alebo dokonca pravidelne stupídny hádanky (čo nenávidím). Môžete sa pokúsiť túto stránku k všeobecnejšej príklad: ~ http://www.ocf.berkeley.edu/ WWU / hádanky / intro.shtml Veľa šťastia! Mikkie

akékoľvek cmos na otázky boli položené? o kanál dĺžka modulácia, logická snaha siete brán (ak to je relevantné), také veci?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back