Čo sa jazdy silu drôtu alebo IČO znamenať?

K

kunal1514

Guest
Zdravím všetkých, môže každý subjekt, povedz mi, že to, čo robí jazdu silu drôtu alebo IČO znamená. A tiež mi povedali, že drôty, či môžu byť riadené alebo nie. Pokiaľ ide o Kunal Mishra

jednotka sily môže byť definovaná ako množstvo kapacity vodiče môžu riadiť bez zníženia úrovne výstupného napätia. I = CDV / dt

Hnacou silou znamená výkon je maximálny prúd zdroja alebo drez. veľké zaťaženie potrebujú vysokou pevnosťou jazdy vodiča. [Quote = kunal1514] Zdravím všetkých, každý subjekt, povedz mi, že to, čo robí jazdu silu drôtu alebo IČO znamená. A tiež mi povedali, že drôty, či môžu byť riadené alebo nie. Pokiaľ ide o Kunal Mishra [/quote]

pohon sila sa vzťahuje na maximálne množstvo nákladu dirver môže riadiť reprezentovanej parametrom maxcap.

U si myslím, že to proste takto: net jazdy sila je reciproacal jeho odolnosti

možno definovať v jazde sily pre vstup n výstup terninals??

pohon sila sa vzťahuje na maximálne zaťaženie riadený brány (maxcap). Je na bránu nie je pre drôt.

[Quote = shiv_emf] možno definovať v jazde sily pre vstup n výstup terninals ???[/quote] Definujeme ovládače pre vstupné piny.

[Quote = kunal1514] Zdravím všetkých, každý subjekt, povedz mi, že to, čo robí jazdu silu drôtu alebo IČO znamená. A tiež mi povedali, že drôty, či môžu byť riadené alebo nie. Pokiaľ ide o Kunal Mishra [/quote] Z kľúčových slov "drôty" a "reg" Domnievam sa, že pýtať sa na disk prednosťou v Verilog. Sila schopnosti v Verilog sa používa pri modelovaní niektorých veciach, ako je pull-up (pády), zásoby, atď A áno, môžete riadiť vodič: vodič foo; priradiť foo = niečo;

[Quote = shiv_emf] možno definovať v jazde sily pre vstup n výstup terninals ???[/quote] Áno ... pri syntéze možné definovať jazdy silu pre vstupné a výstupné svorky ... (pre vstup riadenie sily predchádzajúce etapy, pre výstup jazdy silu bunky pre konkrétny terminál) .. Ale vo všeobecnom kontexte, je hnacia sila definovaná iba pre bunky (tranzistor alebo brány) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back