Čo presne semeno hodnoty robiť?

T

tzushky

Guest
Hey Ho Dobrý deň, zdá sa zverejnenie témy bez odpovede :)... takže poďme skúsiť niečo iné ... Čo presne semeno do hodnoty. Napríklad keď mám blok, ktorý vytvára rámec 10000 celých čísel a má semeno 256, čo to znamená: že existujú skupiny 256 náhodných čísel, alebo že tam sú 256 možných hodnôt pre celú snímku? Thnks vopred;)

každý náhodný generátor je počiatočnú hodnotu, takže semeno začne meniť z pôvodnej hodnoty, a tak náhodné poradie, väčšinou sme dali v semene funkcie aktuálny čas zakaždým, keď je potrebné vytvárať nové náhodné poradie

Viem, čo sme v, myšlienkou bolo vysvetliť, prečo je stanovená určitú hodnotu. Tiež by som rád dodal, že súčasné hodín časová hodnota je nebezpečné v prípade, že sú náhodné hodnoty použité pre kódovanie a šifrovanie, pretože praskanie systémy používajú na prvom mieste ... To, čo som zistil finnaly dnes je, že počty semien sú počiatočné hodnoty, v opitý oneskorovacia vedenie, ktoré v určitom okamihu má "drôtu" Zadanie funkcie XOR s konečným výsledkom meškanie linky. To je generátor (pseudo) náhodné hodnoty, a skutočný počet počiatočných hodnôt (takže dĺžka meškanie linky) je úplne zanedbateľný. Tam je vlastne o nič lepšie riešenie, než skutočný život hodnôt, ktoré sú úplne náhodné. Ale aj tak vďaka ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back