Čo myslíš tým 2.5D ťažby na báze RC?

S

sameer_dlh25

Guest
Som rozhranie Guy ... Mohol sombody vysvetlite mi, čo myslíš tým, 2.5D ťažby na báze RC?

No ja neviem presne, ale keď hovoríme o dimesions pri ťažbe, to znamená, ako bude kapacita extrahovať. Povedzme, že keď hovoríme, jednoduchá extrakcie, možno to len za prekrývajú viečka. Kým 3 D ťažby, znamená, čiapky ťažby vo všetkých smeroch, tj prekrývajú čiapky, strapce čiapky, bočné krytky atď ..

Ahoj Truebs v tom, že pojmy, čo tým myslíš 2.5D? Znamená to, že ťažba nižšia ako 3D nie je presné? ::

ya v porovnaní s 3D ťažby 2.5 je extrakty menej a menej presné, ako 3D.

V tejto terminológie, čo tým myslíš 2.5D? Znamená to, že ťažba nižšia ako 3D nie je presné?
Tam sú hlavne tri úrovne: 2D 2.5D extrakcia extrakcia extrakcia 3D Z vyššie 2D/2.5D nástroje neumožňujú zachytiť 3D DSM efekty. Sú rýchle (20%) v prípade procesov, DSM, ale na rozdiel od nich, 3D ťažby je veľmi presný pre uzly jemnejšie technológiu.

3D určite je najpresnejší, ako správne uviedol v urslen, ale nie vždy ísť o 3D, to sa líši od návrhu až po dizajn. 3D berie veľa času a produkuje veľké množstvo dát pre analýzu a simuláciu.

Práve sme sa za dva prepojenie linky (paralelne) na kovovom 1 v 2.5D: keď extrakt, vzájomné a vlastné kapacita je úmerná dĺžke 2,5 D, pretože v simulácii si myslíme, že dĺžka je nekonečne dlhá a vypočítať jednotku poľnohospodárskej politiky. a Res. tak v 2.5D, accrucy je menšia ako 3D, ale vyššie ako 2D

Pokiaľ viem, neexistuje nič ako 2,5 D v matematike. Dovoľte mi, aby bolo jasné: V 3D ťažby captable obsahuje kapacitné hodnoty získané zo všetkých smerov. Napr.: Okrajový kapacita, EDGE čiapky, oblasť spoločnej poľnohospodárskej politiky, prejsť čiapky, čiapky spojky. V 2D máme iba plochu a cap crossover čiapku a spojky čiapku. Ale v 2.5D môže mať hodnoty cap 2D a 3D málo hodnôt, tzn., To môže slečna jedného okraja čiapky alebo okrajové čiapku. Preto je 3D je presnejšie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back