Čo mám robiť, keď Model adresár je zle?

D

dongqing

Guest
Hi ALL: V ADE okná, spustenie Nastavenia -> Model knižnice, ale adresár Model knižnice nie je to, čo potrebujem, čo mám robiť? Vďaka vopred! ide o dongqing

Nie som si istá, prostredie je rovnaký s mojím. Pre mňa: Kliknite na tlačidlo "Prechádzať" v pravom dolnom rohu vyberte správnu cestu a súbory pravidiel. Nesmieme zabudnúť ani na zasadnutí, ako je TT, FF, res_tt, atď

Vďaka DZC! Viem, že si myslím, ale otázka je: toľko modulov! Podľa svojich prostriedkov, je potrebné poznať každý modulu Library. V mojej knižnici je 50 súborov najmenej. To bude veľký problém pre mňa! Tak, ako sa načítať automaticky? Vďaka S pozdravom

V mojej knižnici je 50 súborov najmenej
Prečo toľko? Môžete zadať všetky naraz a potom načítať štátu, pričom len box model kontrolu. Alebo môže byť použitie zahŕňať súbor.

Poďakovanie! Prečo toľko? Ja neviem, možno treba s ohľadom na technológiu, alebo možno niečo zle chápem. EX: súbory, na fet nfet.scs, nfet_rf.scs, nfetarray.scs, egnfet.scs, egnfet_rf.scs, egnfetarray.scs ... Od: Nie som si istý svojich prostriedkov, mohli by ste mi prosím podrobne vysvetliť, prosím? Vaše dongqing

Myslím, že by ste mali vytvoriť knižnicu súbor, ktorý si incledes 50 súborov, alebo možno budete potrebovať len niektoré z 50 súborov, vyberte užitočné súbory.

Nájdite PDK dokumentov a zlieváreň poskytne predvolené nastavenia.

Vytvorte súbor "tt.scs" napíšte tam takto: incude "nfet.scs" sekcie = TT patrí "nfet_rf.scs" sekcie = TT patrí "nfetarray.scs" sekcie = tt a tak ďalej. Použiť tento súbor ako súbor modelu pre typické rohu. Ak všetky tieto súbory modelov, ktoré používajú rôzne názvy parametrov by nemal byť problém. Ak sa používajú rovnaký názov parametra pre rôzne modely tam môže byť problém a dostanete chybové hlášky ako "parameter .... bol obnovovaný." V takom prípade by ste mali premenovať niektoré parametre. Ale bude to oveľa lepšie, keď ste jasne pochopili, prečo je nutné použiť mnoho modelov súborov. Môže byť niektoré z nich majú obmedzenia alebo určené pre niektoré špecifické režimu.

Aj použiť tlačidlo "Prechádzať" v pravom dolnom rohu selectiong súboru potrebujem, ale uvádza sa v správe: Fatal error nájdené strašidlo počas okruhu čítania a to len v ade_wavescan.log, hlási: Nemožno načítať hodnoty pre neregistrovaných kľúč: wavescan.trace.dToAConversion [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 43 minútach: [/color] [/size] Vďaka od znova! Budem študovať každý modul súboru, ale je potreba čas:) Teraz som zistil, process.scs požiaru, ktorý obsahuje všetky moduly súborov, ale pri spustení simulácie log súboru hovorí: "Chyba nájdená strašidlo počas okruhu čítanie v procese neobsahuje žiadne knižnice. "Prečo?:: ace_wavescan.log sa stále hlási" nemožno načítať hodnoty pre neregistrovaných kľúč ... " Rovnaké ako poslednú správu som poslal. ::

Vďaka za pomoc! Teraz som dokončil zaťaženie súbor modelu: * pomocou tlačidla Prechádzať načítať procesu FIE * Uistite sa, že cesta v modeli procesu je správne, je veľmi dôležité. Ale teraz mám ďalšiu otázku: log súbor správa, že neznámy parameter slúži k inicializácii parametrov. Som si istý, že som si locad súbor, ktorý definuje parameter. :: [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 6 min: [/color] [/size] Som veľmi rád, že som to vyriešiť. Čo chcem povedať je: so srdcom & & & integrita & & & Majte oči otvorené riešenie, na môj dotaz je: 1> load process.scs súbor 2> Uistite sa, že správne zaťaženie cestu modelu cesta 3> load parmeter súbory varable a rohové správne. S pozdravom dongqing

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back