Čo je ur obľúbený kanál v televízii?

M

my_books

Guest
Čo r ur obľúbené kanály v televízii? Mine je Discovery :)

Ahoj, ja dávam prednosť Aljazeera (Arabic News Channel) Bye

Ja neviem ... Moje deti používať Televízory celú dobu a ja sa nemôžem dostať zadarmo ...

Moja televízia nie je pripojený k anténe alebo kábla služby. Je pripojený k DVD prehrávaču a pozerám sa dramatizácia slávnych románov a starých televíznych relácií, ako je Monty Python. Aká je rýchlosť vzduchu rýchlosť lastovička? Môže niekto mi zohnať úvod ku štiepeniu Carol?

Chcel by som slelect jeden objav, dva-mimovládne organizácie a niektoré hudobné kanály.

Aljazeera Kanály sú samozrejme najlepšie. Ja som vždycky Zladenie sa Ajazeera dokumentov, Ajazeera arabských a Ajazeera International. Netreba ďalších kanálov.

POGO .... Cartoon Network .... DISCOVERY .... ANIMAL PLANET .... MTV .... CHV .... nejaká vec, ktorá prenosy z inej idiotbox (TV)

Fashion TV ... sleduje polnoc hot! Nickelodeon ... sledoval SpongeBob SquarePants. NGC ... Mega staviteľ Discovery ... Mythbuster DWTV ... Zajtra Dnes MTV ... Celebrity Death Match

Miestne spravodajské kanály a bit of Discovery. Nechcem pozerať na televíziu moc v týchto dňoch. V minulosti Discovery bola veľmi dobrá, ale teraz si myslím, že je to povrchné ... vtedy to bolo veľmi poučné.

i dont waatch televíziu moc .. ale stále môj by GEO kanál a trochu národnej geographic.if aj získať čas: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back