Čo je to unikajúci prúd?

Z

zhiling0229

Guest
Ahoj, Vie niekto, čo je unikajúci prúd? Ako je to príčina? Ak je napríklad zariadenie, ktoré bolo testované na doske testera majú veľmi vysokú unikajúci prúd, ako prekonať tento problém?

leakeage prúd je prúd, ktorý je konštantná s časom, mám na mysli, ktorý z nich existujú po povrchu vinutia a medzi vodičmi vystavený ... Teraz manitude tohto prúdu je závislá na teplote a množstvo vodivého materiálu ... tj vlhkosť, atď .. : |

intrensic semiconducter majú equel počet dier a elektrónov. po dopingu sme r pridanie elektróny alebo diery v tejto oblasti. však v nie sú odstránenie existujúcich iné carrers. tejto menšiny carrers bude vytvori spätnému prúdu. To je volané tak

semiconducter majú equel počet dier a elektrónov. menšiny carrers bude vytvori spätnému prúdu. To je volané tak

zvodový prúd, v mojom expierence, súvisí so izolácie v točivých elektrických strojov, izolátory a všetko whre znečistenia môže byť cesta k aktuálnej ... ale v elektronike Nevidel som ho ... : Cry:

Vzhľadom k nežiaducim nedokonalosť v dielektrických alebo polovodič, je prúd tečie v smere, ako to, čo je žiaduce, a to predstavuje stratu výkonu a tento prúd tzv unikajúci prúd ...........

[Quote = madeza] unikajúci prúd, v mojom expierence, sa týka izolácie točivých elektrických strojov, izolátory a všetko whre znečistenia môže byť cesta k aktuálnej ... ale v elektronike Nevidel som ho ... : Cry: [/quote] ur priamo v elektronike je označovaný ako súčasný povrch lekage. Stáva sa to preto, že inpurities na povrchu polotovarov vodičov

Unikajúci prúd nie je nič iné ako prúd, ktorý nie je pre skutočné aplikácie.

unikajúci prúd je jav, nájdený v polovodičov zariadení ako BJT, ktorá je vzhľadom k okolitej polarizácia v elektrickom poli v zariadení. te veľkosť bude závisieť od vlastností materiálov a doping koncentrácie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back