Čo je to negatívny frekvencie?

+ Som frekvenciu sínusového priebehu môže byť reprezentovaný ako proti smeru hodinových ručičiek vektora v komplexnej rovine. -Vo frekvencii sínusoida bude reprezentovaný ako pravotočivej vektora v komplexnej rovine. Môžete si prečítať viac o komplexné spracovanie signálu v papierovej K. Martin: komplexné spracovanie signálu nie je zložitá

[Quote = hmsheng] V nasledujúcom príspevku, na strane 4: http://amsc.tamu.edu/SIS/Publications/pub/jounal/2007_28.pdf To je, povedal: Vo Ideálnym prípadom by spektrum komplexných LO sa skladajú z jedného tónu (kladná LO v tomto prípade), nesúlad v Los generuje malý negatívny LO komponent Ako tomu rozumieť [/quote] Aj don.? nerozumiem taky, ale nesúlad musí znížiť obrazu odmietnutia. Takže negatívne LO zložka môže byť rozdiel I / Q cesty.

[Quote = mbyoussef] + som frekvenciu sínusového priebehu môže byť reprezentovaný ako proti smeru hodinových ručičiek vektora v komplexnej rovine. -Vo frekvencii sínusoida bude reprezentovaný ako pravotočivej vektora v komplexnej rovine. Môžete si prečítať viac o komplexné spracovanie signálu v papierovej K. Martina: komplex spracovanie signálu nie je zložitá [/quote] Môže mi niekto poskytnúť mi papier? Komplex spracovanie signálu nie je zložitá

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back