Čo je to najjednoduchší spôsob, ako vytvoriť bezdrôtové RF spojenie medzi dvoma procesormi?

P

pankaj

Guest
Dobrý deň, Aký je najjednoduchší spôsob, ako vytvoriť bezdrôtové RF spojenie medzi dvoma procesormi. Čo sa týka Pankaj

Najlacnejší spôsob, ako je všeobecne kúpiť RF vysielanie a príjem modulov. Napríklad, ~ http://home.att.net/ wzmicro / ming_rf_xmitter_receiver.htm Tiež som si všimol pred niekoľkými dňami a firmy z Číny predávať priamo na Ebay. (Search eBay za 433MHz prevodník.) Uvedomte si, že s nízkymi nákladmi verzie, budete musieť prijať určité obmedzenia. Už nie je tak dobrý, spotreba je vyššia, a rýchlosť prenosu dát je nízka. Očakávajte, že k prenosu dát na menej než 4800 baud. Niektorí tvrdia, 9600, ale to je ťažké s jednoduchými obvodmi. Ak si len chcete odovzdať malé množstvo dát, to nie je problém. Ak chcete, vyšší výkon, potom zvýšenie cien. Hľadať LINX ktoré dosahujú vyšší výkon časti.

FSK vysielača sú v poriadku, ak váš projekt môže zastaviť čas alebo dva za prevádzky. Ak ste naozaj kvalitné moduly, budete mať pomerne ťažké ju ladiť. Zvlášť ak ste niečo RF pozadí. Hovorím si Bluetooth moduly, ktoré majú seial rozhrania a stará sa o všetko nízku úroveň veci pre vás, takže môžete hovoriť s vašou ďalšie ovládače. Sú ale trochu drahšie.

Vďaka za námety. Ak je cena nie je problém, potom to môže byť jednoduchý prístup k dosiahnutiu obojsmerné bezdrôtové pripojenie prenosovú rýchlosť 256 kbps, alebo tak. Nemám RF pozadí. Ja som v núdzi malý kompaktný modul, ktorý môže ísť do prenosného zariadenia. Čo sa týka Pankaj

Vďaka za Vašu odpoveď melón, prosím navrhnúť nejaké vhodné WLAN modul, ktorý vyžaduje trochu programovania úsilie. Prial by som si, aby bezdrôtového PXA270 procesor s ohľadom Pankaj

Myslím, vyhľadávanie miestnych elektroniky časopisy pre reklamy na WLAN alebo Bluetooth alebo ZigBee moduly by mali stačiť. Pozrite sa tiež na webových stránkach jednotlivých komunikácií výrobcov čipov (volič alebo EFA). Môžu mať miestne úrady, ktoré vám pomôžu so vzorkami a prototypovania. ;-) A daj mi vedieť taky.

Použite Chipcon CC1000. To je veľmi dobrý čip pracujúci na štyroch činnosti bánk. Podpora FSK. Ja som testoval aorund 100m. Nandu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back