Čo je to kov pisár linky v štandardných buniek PAD?

E

ee484

Guest
Čo je pisárom? Štandardné mobilné PAD I am using má kovov 1 pisár line. Je umiestnené na vonkajšej z PAD. Keď urobím pad prsteň umiestnením štandardný mobilný PAD vedľa seba, tento kov linka tiež robí prsteň. Čo je to pisárom? Čo to robí? Ak nemám miesto to, čo sa stane? Vo svojom návrhu som VDD oddelené analógové a digitálne VDD tým, že umiestnením akéhokoľvek vankúšiky alebo drôt medzi nimi. (Fyzicky oddelené, pretože som si nebol istý, ako používať výpadku elektrického prúdu). V tomto prípade by som sa mal blízko pisár kovovým krúžkom na vonkajšej strane PAD? Čo ak chcem používať len pad. Mám ešte v tomto pisár metal? K dispozícii je tiež bunky volal pisár. Vyzerá to, že PAD a niečo deformácie po celom bloku. Čo je do čerta toto? Každý odkaz a odpovede sú veľmi ocenil. Best, B

Scribe linka je miestom pre rytie, keď sme oddelení oplatku zomrie usaually Chýbať nebudú ani tesniaci krúžok medzi linka scirbe a pad [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] "I oddelené analógové a digitálne VDD VDD tým, že umiestnením akéhokoľvek vložky alebo drôt medzi nimi "Aj donot pochopiť, čo ste emphisizing to? Ak používate dve oddelené podložky pre dva VDD (s), samozrejme tam nebude nebudú žiadne podložky alebo drôt medzi sebou alebo sa pripojiť ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back