Čo je TIG, a to, čo sa používa?

S

shsshs

Guest
V mojom projekte som používať rôzne hodiny domén. (50, 88, 100 MHz), v priebehu realizácie, na router krok som musel urobiť chybu v časové obmedzenie. Nechápala som, prečo .. Potom sa po mojom hľadaní na internete som našiel niečo, čo TIG. Ale ja som nerozumel výslovne Čo to znamená .... môže niekto ma well_informed o TIG a využitie informačných technológií?

TIG je "načasovanie ignorovať". Sú chvíle, kedy nástroje nájsť načasovanie obmedzenia, ktoré je neplatný. Napríklad v prípade, že sú dve hodiny, ktoré sa vzťahujú, povedzme 100MHz a 200MHz, ktoré boli vytvorené z rovnakého PLL, potom nástroje môžu predstavovať 5ns obmedzenie na všetky signály, ktoré prejdú medzi doménami hodín. Ale možno asynchrónne FIFO byť použité v návrhu. Takéto FIFO bude fungovať medzi ľubovoľnými hodiny domén. Ako taký, 5ns obmedzenie nie je potrebné. TIG možno použiť, ak je skutočná hodnota logiky nemusí byť 100% presné za všetkých okolností - a možno logika je osvetlenie LED. TIG môže niekedy byť použité na obnovenie linky, aj keď nie vždy.

Znovu chcem na niečo opýtať .. Napríklad som sa vstupné názvom "dáta". Môžem chcete použiť časové obmedzenia dát, je tu nejaká možnosť, že moje dáta nemôže ovplyvniť môj výkon? Chcem tým povedať, že robí zlé pracovnej časti (s) pokračovať?

S najväčšou pravdepodobnosťou "Data" je potrebné analyzovať pre načasovanie. TIG sa používa povedať nástroje, že niečo je osobitný prípad, a nie je potrebné analyzovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back