Čo je server tvorí koncept availble nástrojom výrobcov: -

G

gbaerf

Guest
Ahoj, čo presne je serverová farma / form koncept je k dispozícii nástroj, predajcovia EDA .... Ako sa to dá využiť pre užívateľa ... Používatelia a prečo ísť na to ... jedna odpoveď, ak som si, že chcete kúpiť viac kópií licencie. ide,

Ahoj gbaerf, serverovej farmy, aby WRT EDA znamená, distribuované spracovanie farmy. Najbežnejšie distribuované dávkové spracovanie je LSF, kde sa užívateľ vydáva bsub LSF prácu a príkaz nástroj ide a beží na pozadí s príslušnými pamäte / CPU / prioritnou úlohou. Niektoré EDA algoritmov, ako je smerovanie, umiestnenie, formálna verifikácia, atď je schopný využiť paralelu a LSF bsub úlohou bude môcť plodiť sa do paralelných strojov. Väčšina EDA nástroje LSF nastavenie na podporu tohto dnes. V pozadí týchto stačí spustiť nejaký rsh, csh pracovných miest a beží na dávke. Výhody zrejme bude maximálnu výpočtovú a EDA licenciu zdrojov na priority. Dúfam, že moja odpoveď je jasná. Dajte mi vedieť a ja sa mohol rozšíriť na nich. - AY

Ahoj Adame, vďaka, áno, vaša odpoveď, že ma trochu jasné .... Podľa môjho chápania sa s vami Odpoveď je použitie niektorých príkazu robíme, že perticular aplikácie (nástroj), na spánok bez zatvorenia tak, že niektoré pamäti môžu byť voľne po určitú dobu a ktoré môžu byť využiť iným nástrojom (aplikácia) .. . Prosím komentár: "Ja som pravý alebo zlý" ..... A môžete prosím eloborate viac na nasledujúcich bodoch: (to je príliš technická pre mňa): 1) LSF bsub zamestnania 2) LSF nastavenia a 3) V pozadí týchto stačí spustiť nejaký rsh, csh pracovných miest a beží na dávke .... Ešte raz vďaka ... S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back