Čo je prepracovaná do ncsim?

B

bigrice911

Guest
Videl som mnohokrát termín Spracovanie dizajnu, ale nemôžem chytiť, môže niekto vysvetliť mi to?

Spracovanie sa skladá z pripojenia zariadenia, ktorá bola zostavená, a ktorým sa ustanovujú niektoré počiatočné podmienky.

To je všetko? Spracovanie je nevyhnutný krok pre simuláciu? mohol by ste mi dať viac informácií?

Spracovanie proces vlastne vytvorí návrh hierarchie podľa informácií, ktoré ste dal v dizajne, ako inštancia, konfigurácie, atď, aby signál pripojenie a vypočítava niektoré predvolené hodnoty pre všetky objekty v návrhu, ktorý je uložený ako obrázok (reprezentácie svojho návrhu, že simulátor použitie)

Pri kompilácii sú jednotlivé zdrojové súbory zostavené do knižníc a prekladal do strojového kódu. Pri spracovaní je na najvyššej úrovni jednotky vybrané a pomocou konfiguračných informácií je hierarchický model postavený rekurzívne prepojenie subjektov a architektúry do priečinka inštancie. Model je spracovaný potom simulovaný. dúfam, že to ti pristane

Ahoj, vďaka chlapci! rozumel! BTW: Videl som veľa nástrojov pre syntézu používať termín spracovania, čo to znamená v oblasti syntézy? Myslím, že to súvisí s netlist konverziu, nie?

Áno, v syntéze, termín vypracovanie znamená prevod RTL kód do všeobecnej netlist

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back