Čo je potrebné vziať do úvahy pri Frekvenčný odškodnenie so zdrojom spínacieho prúdu?

W

whitemoustache

Guest
Ahoj :) som si prečítal nejaké knihy a papiere, vrátane dodávky spínacieho prúdu dizajnu (o AIPressman) a Spínané napájacie zdroje od A do Z (o S.Maniktala), ale stále zmätení. Všeobecne platí, že tie knihy a papiere spomenúť, čo je potrebné vziať do úvahy pri Comp frekv systém PWM s EA. Avšak, väčšina ostatných prípadov nie sú uvedené, napríklad, PSM a PFM prípadoch EA pracuje ako integrátor ... RWErickson je Základy výkonovej elektroniky obsahuje viac, ale nezmieňuje toľko o žiadanou Stab. Existuje nejaké knihy discribe taký predmet do detailu? Sa túlajú, čo projektant systému robiť, keď je navrhnúť takú dosku. Vie vypočítať a abey nejaký pravidlá, alebo len skúsiť a zhrnutie? Okrem toho som počul, že nejaká systémy nemusí frekv kompenzácie. Napríklad, PSM systém s HYS komparátora, že nemusí, a niekto iný hovorí, že LED vodič nemusí frekv Comp, pretože pokrýva stála avg prúdu (absolútne nechápem túto). Podobne, niektoré listy čip vyhlasujú, že ich systém nemusí žiadanou súčasť kompenzácie vôbec (napríklad iW3620). Tak aký je rozdiel medzi nimi a ostatnými čipy? Najlepšie Priania a THX:-D

[Url = "http://www.ti.com/lit/ml/slup173/slup173.pdf"] [COLOR = "# 0000FF"] Toto [/COLOR] [/URL] je užitočným vodítkom pre konštrukciu slučky štandardný typ spínacie napájacie zdroje. U ostatných typov spínacích regulátorov, množstvo typov odškodnenie závisí od konštrukcie prístroja. IW3620 je regulátor prúdu a nemá cievku a kondenzátor na výstupe, ktorá vyžaduje náhradu za rezonancie týchto zložiek ako typický prepínač regulátor robí .. To má zrejme dosť vstavanú kompenzáciu udržať stabilnú slučky pre danú konfiguráciu. Spec list pre zariadenia, ktoré chcete použiť, bude obvykle povedať chcete, potrebujete vedieť o akú náhradu zariadenia potrebovať. Všeobecne, ak je cievka a kondenzátor na výstupe spínacieho regulátora a je spätná väzba z výstupu na vstup k regulácii napätia alebo prúdu, potom budete musieť nejakú formu odškodnenia pre dosiahnutie zisku a bezpečnosť vo fáze, aby slučka stabilný. Bez toho cievka a kondenzátor, ako napr niektoré LED súčasných regulačných orgánov, a potom na malé bez pridaného vonkajšej kompenzácie môže byť potrebné.

Ahoj! Znamená "cievka a kondenzátor" znamená súčasti v červených kruhoch? Alebo máš na mysli niečo iné? ... Okrem toho je každý PSR systém, ktorý neobsahuje žiadnu spätnú väzbu od sekundárnej strane, nepotrebuje frekv náhradu? Som čerstvý chlap a ja naozaj neviem, prečo :) ~ ~ ~ Je to len poznatky z vlastnej skúsenosti, alebo zrelý teórie získaná z nároku na odpočet v knihách a novinách? Ďakujem moc :)

Ahoj! Znamená "cievka a kondenzátor" znamená súčasti v červených kruhoch? Alebo máš na mysli niečo iné? ... Okrem toho je každý PSR systém, ktorý neobsahuje žiadnu spätnú väzbu od sekundárnej strane, nepotrebuje frekv náhradu? Som čerstvý chlap a ja naozaj neviem, prečo :) ~ ~ ~ Je to len poznatky z vlastnej skúsenosti, alebo zrelý teórie získaná z nároku na odpočet v knihách a novinách? Ďakujem moc :)

Všeobecne platí, čo potrebujete vedieť otvorené slučky prenosovú funkciu prevodníka za rôznych podmienok (maximálna / minimálna line / záťaž). Tieto prenosové funkcie pre bežné topológie a kontrolné systémy môžu byť ľahko nájsť prehľadávanie príručiek a aplikačných poznámok. Niektoré exotickejšie systémy meničom (konvertory prechody, premenné frekvenčné meniče, atď) môže byť ťažšie zistiť, ale všetky modely možno prišiel s priemerovanie stavového priestoru, ak poznáte svoju matematiku dobre. Akonáhle poznáte svoje otvorené slučky prenosovú funkciu, vyberte požadovaný deliacej frekvencie a fázy marže, a navrhnúť zodpovedajúcu náhradu. Ostatné metódy, ako spätná väzba hysteréziu (alebo Bang Bang radiča) nie sú naozaj potreba frekvenčnej kompenzácie, a sú takmer vždy neodmysliteľne stabilný, ale obvykle trpia horšie celkovú úpravu, väčšie zvlnenie a pomalší odozvy, atď

Ďakujeme za Vašu pomoc! Stavový priestor priemerovanie nie je tak ľahké, a žiadny papier kritické spojitý model je nájdený. Možno by som mohol spočítať a odoslať papaer. :) Navyše, stavový priestor priemer sa zdá byť pravdepodobné, že dávajú úzke slučky funkciu ... Pre bang-bang prípade sa hysterézia a hystereic sú obaja správne? Len som vidieť, že v pdf predvčerom, ale nevidel tak termín predtým. Má to znamená, že PSM systém uplatňovania HYS komparátor? Ak nie, mohli by ste prosím predstaviť, že pre mňa? Thx a všetko najlepšie! :-D [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 13:25 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 13:25 - -------- [/SIZE] [/COLOR] Ďakujeme za Vašu pomoc! Stavový priestor priemerovanie nie je tak ľahké, a žiadny papier kritické spojitý model je nájdený. Možno by som mohol spočítať a odoslať papaer. :) Navyše, stavový priestor priemer sa zdá byť pravdepodobné, že dávajú úzke slučky funkciu ... Pre bang-bang prípade sa hysterézia a hystereic sú obaja správne? Len som vidieť, že v pdf predvčerom, ale nevidel tak termín predtým. Má to znamená, že PSM systém uplatňovania HYS komparátor? Ak nie, mohli by ste prosím predstaviť, že pre mňa? Thx a všetko najlepšie! :-D

Znamená "cievka a kondenzátor" znamená súčasti v červených kruhoch? Alebo máš na mysli niečo iné? ... Okrem toho je každý PSR systém, ktorý neobsahuje žiadnu spätnú väzbu od sekundárnej strane, nepotrebuje frekv náhradu? ....................
transformátora zvýrazňujeme neobsahuje žiadne indukčnosť, ktorá je významným faktorom v slučke stability. Mám na mysli výstupné cievky a filtračné kondenzátor v typickom spínacie regulátor. Nemajú spätnú väzbu od sekundárnej strane nemusí nutne znamenať, že nie je potrebné náhradu. Môžete mať spätnú väzbu od primárnej strane, ktorá môže vyžadovať náhradu slučky, v závislosti od typu meniča.

Mám na mysli výstupné cievky a filtračné kondenzátor v typickom spínacie regulátor
Myslíte, že:. Ak systém potrebuje náhradu, potom musí byť vzorka ind vo výstupe. Potom ak nie je vzorka ind tam, môžeme špekulovať, že sa nemusí náhradu? Mám zle? Ak áno, čo si presne na mysli? : D: Ak nie, je to stále nie je jasné, aký druh systému je potrebné náhradu .... a to nie je jasné, že ak systém potrebuje nie náhradu, ktorá je vďaka svojej topológiu alebo čipu? Napríklad iw3620 a mp4021 ani mať vzorka ind v sekundárnej strane, robí to znamená, že topológia nepotrebuje náhradu? ... A prečo nie? 8-O Thx moc! : Razz: [color = "Silver"]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back