Čo je nesúlad?, a čo je tolerancia?

S

sina25

Guest
Čo je nesúlad?, Čo je tolerancia?
Aký je rozdiel medzi nesúlad a tolerancie?

vďaka

Príklad nesúladu je, keď ur navrhovanie diferenciálnu zosilňovač u predpokladať, že obe strany sú dokonale zladené, tj tranzistory majú rovnaké c / sk a odpory majú presne rovnaké hodnoty, ale v skutočnosti, keď zosilňovač je táto vyrobená existuje nesúlad medzi dvoma tranzistory a 2 odpory nemá rovnakú hodnotu, takže u starať v ur design, ktorý v reálnom slovo u nemôže dostať rovnaké tranzistory, alebo odpory, aj keď r na rovnakom čipe.

tolerancie je odchýlka akéhokoľvek parametra od jeho menovitej hodnoty
Napríklad u brať 100 ohm odpor s 1% toleranciou to znamená, že hodnota odporu môže byť čokoľvek 99 do 101 ohm

Ja súhlasím s MSSN Rozpor je príbuzný jedného zariadenia s iným, keď sú mali byť rovnaké.

Avšak pre toleranciu to refears na frabrication procese, ktoré vedú k nominálnej hodnote rozmedzí betwen táto hodnota mohla byť.Nie je len do iného zariadenia.

Je rozdiel medzi hodnotami toleranciou dvoch zariadení (odpory), v rovnakom čipe nesúlad?

(Tolerancia R1) - (tolerancia R2) = nesúlad medzi R1 y R2

vďaka

Č rozdiel medzi hodnotami toleranciou dvoch zariadení (odpory), v rovnakom čipe nie je nesúlad len preto, že ak u dva rezistory, obaja majú rovnaké tolerancie neznamená to, že obaja majú rovnakú hodnotu
Príklad: Ak u mať 2 100 ohm odpor s 1% toleranciou to znamená, že hodnota každého rezistencia môže byť čokoľvek 99 do 101 ohm, že znamená, že jeden z nich môže byť 99 ohm, zatiaľ čo druhá je 101 ohm vedie k nerovnováhe medzi 2 ohm

Vďaka MSSN a Miguel Gaspar.Už som pochopiť ........

Máte papiere, knihy alebo nejaký dokument, kde by som mohol získať informácie, ktoré sme diskutovali?,
Potrebujem bibliografické odkazy na tieto informácie ............
prosím upload je

vďaka vopred

nesúlad je ako pre porovnanie pre 2 zariadenia odlišný charakter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back