Čo je lepšie pre elektrotechnika: Java alebo C #?

B

borun

Guest
Odporúčate, aby som sa naučil Java alebo C # ako počítač podkladom elektroinžinier =? Nápoveda:)

Chcel by som ísť na C #. Jedná sa o veľmi moderný jazyk niektoré príjemné vlastnosti. Je viazaná na closley NET Framework, ale nezväzuje vás do používania OS Windows. NET Framework teoreticky bude fungovať s operačným systémom.

Tiež by som si vybrať C #, ak by som chcel svoj program na porte Linuxe. Ak viete, C + +, C # potom nebude ťažké sa naučiť, ale tam je veľa čo učiť. NET framework.All týchto tried a metód, aby mi z toho hlava. + Máte MSDN, ktorý poskytuje informácie o všetkom, takže nebojte, ako dostať prilepené kdekoľvek.

Java môže byť použitá na všetkých hlavných operačných systémoch. Oba sú dobré k učeniu. C je tiež dôležitý pre mikrokontroléry. A učenie VHDL alebo Verilog akési HDL je takmer rovnako dôležité učiť sa od FPGA a ďalšie typy programovateľných integrovaných obvodov, sú veľké a stále väčšie v elektrotechnike.

Zatiaľ som si, že sa musíte naučiť jazyk C namiesto Javy, pretože jeho ľahké a majú mnoho aplikácií na druhej strane je Java ešte malé a veľké písmená a môže obťažovať ostatné je len na vás

Odporučila by som C # s dot net co je ľahké naučiť sa bez IT students.Though je kódovanie v porovnaní s Jave, že je ľahké sa naučiť. tak sa učiť C #.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back